Днес Ford разпространи първите официални информация, снимки и видео на новото поколение

...
Днес Ford разпространи първите официални
информация, снимки и видео на новото
поколение
Коментари Харесай

Новият Ford Focus

Днес Ford популяризира първите официални информация, фотоси и видео на новото поколение на хитовия си модел Focus, за който от компанията споделят, че е най- иновативната, динамична и вълнуваща кола, която компанията в миналото е лансиранала на пазара.

За новия Focus, от Ford разясняват, че е разработен от нулата, което е ползволила на марката да сътвори артикул от нова ера по отношение на технологиите, комфорта, пространството и удоволствието от управлението. С предпочитание да удовлетворят разнородните условия и потребности на своите клиенти, от компанията ни дават първия Focus Active кросовър и първокласния Focus Vignale. В същото време, новото семейство на Focus, което е първата кола на марката, използваща новата платформа C2 с основен акцент върху повишението на пасивната безопасност на пътя, дебютира и с редица нови и новаторски системи за повишаване на дейната сигурност, в това число прожекционен head-up екран, система Active Park Assist 2 за автоматизирано паркиране, нова система Stop & Go, Speed Sign Recognition и Lane-Centring технология за придвижване в засилен трафик, и други.



Новият Ford Focus- Focus Trend и Titanium, Focus ST-Line, Focus Vignale и Focus Active, идва с най-богатата екипировка софтуерни решения и системи, които марката досега е пускала на пазара. С съществена цел намаляването на напрежението от ръководството, както и намаляването на опциите от възникването на пътни произшествия, автомобилът ще стъпи на пазара със системи като адаптивен круз надзор, адаптивни предни светлини и с пионерна за сегмента функционалност за осветление на следващия завой, първа по рода си в този сегмент система Evasive Steering Assist за избягване на спрели или постепенно движещи се превозни средства и други.

Новият Focus, който ще бъде разполагаем във версия с пет порти и комби, а на някои пазари и като седан, ще се предлага също така с първото приложение на технологията Continuously Controlled Damping (CCD) за независимо предно и задно окачване, система Drive Modes (Normal, Sport и Eco), както и с избор сред интернационално признатият еднолитров трицилиндров EcoBoost и новия 1.5 литров EcoBoost бензинови мотори, както и между 1.5 и 2.0 EcoBlue дизелови мотори, и нова интелигентна осемстепенна автоматична предавателна кутия.

Еднолитровият EcoBoost елемент в новия Focus идва с три мощностни версии- 85, 100 и 125 конски сили, 1.5 литровият EcoBoost в две- 150 и 182 консик сили, 1.5 литровият дизелов EcoBlue в две- 95 и 120 конски сили, а двулитровият обещава 150 конски сили и 370 Нм.

На територията на Европа, новият Ford Focus ще се предлага също по този начин със системата FordPass Connect за интернет съгласуваност, която с изключение на, че може да трансформира колата в безжичен рутер с алтернатива за свързване на до 10 устройства, дава обещание настояща пътна информация в действително време, а с помощта на мобилното приложение FordPass, бъдещите собтвеници на автомобила ще могат да разчитат на локатор за своята кола, дистанционна диагностика и актуално състояние, опция за отключване/заключване на вратите и стартиране на мотора от разстояние, и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР