Днес, европейското подразделение на Nissan разпространи първите официални снимки и

...
Днес, европейското подразделение на Nissan разпространи първите официални снимки и
Коментари Харесай

Това е новият Nissan X-Trail за Европа

Днес, европейското поделение на Nissan популяризира първите публични фотоси и информация за напълно новото потомство на хитовия за марката модел X-Trail.

След повече от 7 000 000 осъществени екземпляра в международен мащаб, новият Nissan X-Trail, който е създаден въз основата на платформата CMF-C, ще стъпи на европейския пазар в две съществени версии- с пет и седем места, като по този метод ще покрие още по-голяма потребителска група. Клиентите ще могат да избират също по този начин сред 10 съществени цветови осъществявания на екстериора и пет двуцветни контрастни решения.

С напълно нов дизайн на екстериора и интериора си, новият Nissan X-Trail дава обещание да предложи освен по-привлекателно и акцентираща върху капацитета му визия, само че и усъвършенствания в региона на интериорния шир, модулността и интегрираните технологии.



По отношение на задвижването си, новият X-Trail се трансформира във второто пазарно предложение на Nissan, което е изпълнено с високотехнологичната електрифицирана система за задвижване e‑POWER. При нея задвижването на колелата е напълно електрическо, като за генерирането на нужната за задачата сила дава отговор високоефективен бензинов мотор с вътрешно горене. Последният елемент е 1.5-литров турбо и обезпечава мощ от 204 конски сили.

Новият X-Trail ще се предлага в Европа и в хибридизирана 1.5-литрова версия с класическо задвижване на колелата, като тук оптималната мощ е 163 конски сили, а оптималният въртящ миг е 300 Нм. Тук задвижващи са две колела, а предавателната кутия е Xtronic.

X-Trail e‑POWER също ще бъде разполагаем във версия с две задвижващи колела, само че клиентите ще могат да поръчат и негова версия с четири задвижващи- e-4ORCE, с два електромотора с обща мощ 213 конски сили. Именно тази трансформация ще предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 7 секунди.

В оборудването на новото потомство Nissan X-Trail са включени също по този начин 12.3-инчов централен информативен екран, 12.3-инчов инструментален блок, 10.8-инчов прожекционен head-up екран, интернет съгласуваност, усъвършенствана система за повишение на сигурността и асистиране на ръководството ProPILOT, матрични LED светлини и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР