Днес един от помощниците на старши-треньора Георги Дерменджиев Тодор Симов

...
Днес един от помощниците на старши-треньора Георги Дерменджиев Тодор Симов
Коментари Харесай

Рожден ден в Левски

Днес един от помощниците на старши-треньора Георги Дерменджиев Тодор Симов чества своя 34-ти рожден ден.

Юношата на Левски минава през своята кариера през тимовете на Розанезе (Италия), Черно море, Видима-Раковски, Берое, Локомотив (Мездра), Спортист Своге и Пирин (Бл). В " А " група има 64 мача и 13 гола.
Има 10 мача за младежкия народен тим и 4 гола.
От лятото на 2012 година,Тодор Симов е треньор в школата на Левски, а зад тила си доста оценки като ментор в ДЮШ на ''Герена''.

След назначението на Делио Роси като старши треньор на Левски, младият експерт е назначен за негов преводач в мъжкия тим, като взе участие и в подготвителния развой на ''сините''.

След напускането на Делио Роси, младият експерт е назначен като краткотраен треньор на ''сините''.Той извежда 26-кратните първенци на България в мач против Ботев Пловдив в Коматево, приключил 1:0 за столичани.
При назначението на Славиша Стоянович, той още веднъж попада в екипа на новия треньор на ''сините''.

След напускането на Стоянович и назначението на Георги Дерменджиев отпред на Левски, Симов също е поканен да бъде част от треньорският екип на българския експерт.

ПФК Левски пожелава на Тодор Симов здраве, персонални и професионални триумфи и бъдещи шастливи мигове с обичания тим, написа страницата на " сините ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР