Днес е последният от двете седмици непрестанни коледно - новогодишни

...
Днес е последният от двете седмици непрестанни коледно - новогодишни
Коментари Харесай

Какъв оцет чисти хладилника най-добре след празниците: Какво да правим с времето в карантина - slava.bg

Днес е последният от двете седмици непрестанни коледно - новогодишни празници - Рождество Христово съгласно православната традиция, както го означават всички други от нашата религия: гърци, сърби, македонци, черногорци, отчасти босненци, румънци, руснаци, руснаци, беларуси, украинци, молдовани, кипърци, а евентуално и етиопци, еритрейци, египтяни, сирийци, ливанци, малко турци, които изповядват това изповедание.
У нас обаче всенародният празник на 7 януари е Ивановден, защото по незнайни аргументи означаваме Коледа на 25 декември с католиците. Това е най-популярният от троицата именни дни, дружно с Никулден и Гергьовден, с изключение на поради броя хора, които са кръстени на Кръстителя, само че и поради позицията му в края на рождественско - новогодишния маратон от софри и празненства.
След като хладилниците се опразнят от богатото зареждане за безконечните тържества, постанова се да се погрижим за тях, с цел да пазим имунитета си освен от ковид, само че и от неприятни стомашни инфекции, които могат да се получат, в случай че не е добре измит и позволим на всякакви микроорганизми от храните, откакто са го замърсили от вътрешната страна и пръскат болест в близост.
Не използвайте химически препарати, с които може да се получи отравяне, каквото и да дават обещание производителите на опаковката. Все отново става въпрос за нашата храна. Има по какъв начин почистването на стане по натурален метод.
Лайфхакът ни през днешния ден е да поръсите пай кухненска хартия с оцет, с цел да елиминирате замърсяванията вътре в хладилника. Специално ние използваме балсамико - фамозния балсамов оцет от Модена - града на Павароти и дом на нашата Райна Кабаиванска. Причината е, че той хем не омирисва остро вътрешността на хладилника, хем се плъзга по-меко и прелестно, хем обезпечава не просто същия, а и по-добър резултат от нашите винени, ябълкови и други оцети.
Почистването става бързо, прелестно и много дейно, няма лепнещи и дразнещи петна по стъклената повърхнина на рафтовете или пластмасовите детайли, които да не изчезнат след незабавното и не представляващо каквото и да било усложнение осъществяване на лайфхака.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР