Днес е ден на християнското семейство.Ако милеем за семействата си,

...
Днес е ден на християнското семейство.Ако милеем за семействата си,
Коментари Харесай

Проф. Герджиков в деня на християнското семейство! За да не се червим пред децата си, че върнахме сталинизма

Днес е ден на християнското семейство.

Ако милеем за фамилиите си, ще изберем оня, който носи уют, мир и обич в дома ни, не разкол и ненавист. Защото въпреки всичко още имам вяра, че всички сме едно семейство.

Доброто и Злото се сблъскват в древен смисъл пред урните. И не, това не са субективни категории. Казано е в Светото евангелие: „ Отвръщайте се от злото, прилепяйте се към положителното. Не се оставяй да те надделява злото, само че надвивай злото с положително...”

Да, мачът несъмнено е " правилен " от режима, машинките чукат безпощадно и порочно в интерес на самодържеца, само че има смисъл да постъпим мъдро. Спрямо съвестта и себе си, не като жест към чудесния проф. Герджиков.
свързани новини111125преди 8 часа67234преди 5 часа
И за достойнството на Софийския, който приключих преди 25 години!

Не съм вярвал тогава, че ще го завърша, с цел да изяснявам през 2021 година на децата си за какво една обуначена и безпросветна навалица избира за държавен глава на републиката клетвопрестъпник и извършител на Конституцията...И за какво въодушевено ни връща във времето на пещерния сталинизъм. И по какъв начин е допустимо подивяла милиция да нахълтва в моя университет по политическа поръчка - с цел да злепостави неговия ректор.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР