Днес DACIA разпространи първите подробности за цялостно ревизираната си 100%

...
Днес DACIA разпространи първите подробности за цялостно ревизираната си 100%
Коментари Харесай

DACIA Spring: Цялостна трансформация на хитовия електромобил

Днес DACIA популяризира първите детайлности за изцяло ревизираната си 100% електрическа кола SPRING, която дава обещание да предложи на бъдещите притежатели трансформиран и доста по-интересен и прелъстителен екстериор и интериор.

От DACIA разясняват, че новият SPRING е станал още по-практичен, като предлага най-хубавата товарна съдържимост в своя сегмент и доста по-дигитализиран с две съществени повърхности- 10-инчов мултимедиен централен екран и 7-инчов екран, като в това време резервира достъпността си, оставайки най-хубавото предложение във връзка с предлагането-цена в Европа.

" Още по-привлекателен от всеки път с напълно освежен и по-силен дизайн, само че все по този начин удобен с извънредно вътрешно пространство за предпазване за своя сегмент; по-гъвкав от всеки път с по-достъпен мотор от 65 консик сили, само че към момента толкоз ефикасен с помощта на деликатно конфигурираното тегло, като в същото време остава най-достъпният напълно електрически модел на пазара ", споделят още от Dacia за новата версия на електрическия автомобил си, от който все още има осъществени повече от 140 000 екземпляра.



" Тъй като Spring възприема новия дизайнерски език на марката, това е безапелационен знак, че тя е тук, с цел да остане основен член на фамилията на Dacia. Придадохме му сериозен и убеден дизайн. Надграждайки триумфа на предходното потомство, напълно новият Spring решително утвърждава личната си еднаквост ", споделя Дейвид Дюранд, шеф по дизайна на Dacia

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР