Днес Dacia разкри нови подробности около дългоочакваното изцяло ново пазарно

...
Днес Dacia разкри нови подробности около дългоочакваното изцяло ново пазарно
Коментари Харесай

Dacia ще произвежда Bigster в Румъния. Идва през 2025 година

Днес Dacia разкри нови детайлности към дълго чаканото напълно ново пазарно предложение, а точно серийният вид на концептуалната разработка Bigster.

Според новата информация, серийният Bigster, който се чака да бъде стартиран на пазара през 2025 година, ще се създава в завода на Dacia в Миовени, Румъния, и от марката удостоверяват, че той ще бъде устоят напълно съгласно класическите за компанията достолепия и ДНК.

В момента, Dacia създава четири автомобила в Миовени, включително Duster, Sandero Stepway, Jogger и Logan, като от идната година точно там се се сглобяват и представителите на новото потомство на емблемата Duster.

От Dacia споделят, че вследствие на идното въвеждане в произвеждане на Bigster, от втората четвърт на идната година, част от производството на Jogger, включително и на неговата хибридна версия, ще бъде трансферирано и в завода на марката в Мароко.

" Две години след представянето на стратегическия проект Renaulution, Dacia сполучливо приключи своята фаза на радикална промяна, като обнови цялата си гама, показа нова еднаквост на марката и укрепи електрифицираните си модели ", разяснява Дени Ле Вот, изпълнителен шеф на Dacia. " Сега се фокусираме върху офанзивата в C-сегмента и заради тази причина създаваме нашия бизнес проект, като в същото време оставаме правилни на нашите полезности: даване на най-важното на нашите клиенти и предложение на най-хубавото съответствие качество-цена ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР