Днес беше основна стъпка в посока на промяната, която обещавахме

...
Днес беше основна стъпка в посока на промяната, която обещавахме
Коментари Харесай

Петков: Направихме основна стъпка в посока на промяната, която обещавахме през последни две години

" Днес беше съществена стъпка в посока на смяната, която обещавахме през последни две години. Това, което желае да кажа на всички българи е, че в действителност тази Конституция, която имаме до този миг в сегашната си форма, мисля че никой от нас не е удовлетворен за равнището на правдивост в нашето общество ". Това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков пред публицисти.

По думите ми това, че се вършат тези промени, е в действителност действителна стъпка напред, с цел да има смяна в главните взаимовръзки в обществото.

" Надеждата ни е, че те ще доведат до по-голяма правдивост ", сподели още Петков.

" Това, което се случи с следствието на основния прокурор, да вземем за пример. Преди година и половина беше сходно вид изявление, говорейки единствено теоретично, по какъв начин това ще се промени, само че ето към този момент виждаме и във вашите медии, че има един арбитър, който в действителност гледа каузи и проверява основния прокурор. Надяваме се, че с Конституцията ще стане тъкмо по същия метод. Може да не се видят в първия месец, втория месец действителните промени, само че в идващите няколко години цялото ни общество би трябвало да стартира да работи по по-различен метод с по-голяма правдивост ", съобщи той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР