Днес българският представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки призова министър-председателя

...
Днес българският представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки призова министър-председателя
Коментари Харесай

Джамбазки настоява за спешни мерки след нападение над младежи от нелегални мигранти на „Витошка“

Днес българският представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки прикани министър-председателя в оставка да уведоми българското общество по отношение на случая, случил се на 7 март вечерта на ул. „ Витошка “, при който група младежи от близкоизточен генезис нападнаха и пребиха момчета и едно момиче, които са се разхождали в региона. Инцидентът се е случил нощес, като мигрантите са се заяждали с момичето, а момчетата са се пробвали да я защитят.

 

Кадри от нападението са оповестени в обществените мрежи на нападателите, като ясно се вижда всякаква липса на страдание, даже в противен случай - младежите са разгласили нападението с изразена горделивост. Същите се хвалят и назовават „ Витошка “ „ квартал Ал Залам “.

 

Това нахлуване, осъществено от група явно незаконни мигранти, е следващ сигнал за това какъв брой огромен в действителност е казусът с неконтролираната миграция. Благодарение на беззъбото ръководство на политически импотентните български управляващи от сглобката, през последните години, избрани елементи от центъра на София замязяха на мигрантски гета. Ако не се вземат навременни и строги ограничения за надзор на миграцията и депортация на незаконно пребиваващите в страната мигранти, казусът единствено ще нараства.

 

Припомняме, че неотдавна българското държавно управление одобри изискването на Австрия за влизане в Шенген по въздух и повеждам да приема назад, без ограничавания, мигранти.

 

„ Така, с сходни набези, започнаха гражданските конфликти в западните столици, които трансфораха централните елементи на Брюксел, Париж, Берлин, Мадрид в гета на престъпност и незаконна миграция, недостъпни и рискови за локалните поданици в тъмните елементи на денонощието, а и освен. Наглостта на нападателите от нощес стига до такава степен, че те разгласяват фрагменти от закононарушението си, с които се хвалят в обществените мрежи и нарочват „ Витошка “ като „ квартал Ал Залам “. Обаче „ Витошка “ не е квартал „ Ал Залам “ и няма да бъде.

 

Настоявам министър-председателят в оставка неотложно да уведоми обществото за произхода, статута и националността на нападателите. Настоявам същите неотложно да бъдат открити, арестувани, съдени и екстрадирани от България! “ - твърди в позицията си Джамбазки.

 

Българското държавно управление би трябвало да постави всички старания, с цел да накаже причинителите и да депортира всички незаконни, които обитават в България. В противоположен случай, българските жители ще бъдат принудени да вземат нещата в свои ръце.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР