За БСП е важно Зелената сделка да бъде категорично преосмислена,

...
За БСП е важно Зелената сделка да бъде категорично преосмислена,
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: За БСП е важно след изборите Зелената сделка да бъде преосмислена

" За Българска социалистическа партия е значимо Зелената договорка да бъде изрично преосмислена, тъй като в сегашния ѝ тип страната ни ще загуби две базови мощности - въглищните централи, а хиляди хора ще останат без работа ", сподели през днешния ден лидерът на листата на коалиция " Българска социалистическа партия за България " във Варна Борислав Гуцанов при регистрирането на листата за вота на 9 юни, съобщи Българска телеграфна агенция.

Като приоритет за обединението той уточни промени в областта на опазването на здравето и образованието. Гуцанов посочи, че би трябвало да се прекрати практиката частни медицински заведения да вземат запас от Здравната каса. Според него е неотложно да се промени и правилото, че парите следват ученика, което води до занижаване на качеството на образованието у нас.

За идния избор той сподели още, че се надява да се увеличи изборната интензивност. " Не считам, че хората ще са съгласни това, което ни се сервира по време на ръководството на акад. Николай Денков дружно с Продължаваме промяната - Демократична България, ГЕРБ и общителното подпомагане на Движение за права и свободи, да продължава по този метод ", уточни Гуцанов.

За Варна той означи, че е бил изработен опит да се прокара закон за ветропаркове в морето, което би унищожило туризма и рибарството. Това безумство бе спряно с помощта на Българска социалистическа партия и дейната гражданска позиция на риболовците и туристическия отрасъл, сподели Гуцанов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР