Днес, 9 декември 2021 г., в София oтвори врaти нaй-нoвият

...
Днес, 9 декември 2021 г., в София oтвори врaти нaй-нoвият
Коментари Харесай

Най-новият магазин на BILLA в София отвoри врати

Днес, 9 декември 2021 година, в София oтвори врaти нaй-нoвият мaгaзин на BILLA, ситуиран на ул. „ Александър Екзарх “ №45 в ж.к. „ Сухата река “ и в непосредствена непосредственост до парк „ Герена “. Търговският обект приветства клиентите с съвременна атмосфера и изкушава с разнообразно продуктово портфолио от 8 500 продукта с високо качество на налична цена. Сред тях са прясно българско месо с марка „ Българска плантация “, апетитен самун и многообразие от тестени произведения от BILLA Пекарна, български плодове и зеленчуци от BILLA Градини, обичани артикули от личните марки Clever, BILLA и BILLA Premium.

Общият размер на вложенията надвишава 2 млн. лева, като те обезпечават цялостното създаване на комерсиалния обект, актуалното техническо съоръжение и цифровите нововъведения зa мaĸcимaлнo yдoбcтвo нa пoтpeбитeлитe и умерено извършване на покупки в безвредна среда. Магазинът paзпoлaгa с обширна комерсиална зона, съвременни хладилни витрини и LED осветяване. Тези преимущества обезпечават както приятна атмосфера, по този начин и енергийна успеваемост на филиала, с грижа за околната среда и опазването на естествените запаси.  
BILLA България отвори собствен трети магазин в град Добрич
Днес, 9 декември 2021 година, BILLA България откри нов магазин в Добрич, ситуиран на бул. „ Добруджа “ №4, в непосредствена бли...

„ Район „ Подуяне “ има богата история, а през днешния ден отваряме нова страница в нея и укрепваме връзките си със своя приближен сътрудник, в лицето на BILLA. Локацията е емблематична за квартала, ето за какво се радваме, че най-новият филиал на веригата отваря порти тъкмо тук. Качеството на предлаганите артикули и професионалното обслужване имат одобрено място в политиката на компанията. Убеден съм, че ще са налице и в този обект, “ сподели Петър Митев, зам.-кмет на регион „ Подуяне “ по време на формалното разкриване на обекта.  

В BILLA на „ Александър Екзарх “ №45 потребителите ще открият 3 каси на самообслужване, част от политиката за одобряване на нововъведенията от страна на веригата. Касите обезпечават на клиентите опцията сами да сканират, провеждат, опаковат и заплащат своите покупки, до момента в който съблюдават нужната обществена отдалеченост. Добре познатите обичайни етикети ще бъдат сменени от цифрови, върху които ще бъдат изписани името на продукта, производител, грамаж и цена – върху електронен екран.

„ Днес е специфичен ден за BILLA България, тъй като откриваме два нови магазина – един в Добрич и този в софийския квартал „ Сухата река “, в който разкриваме нови 30 работни места и предоставяме удобна атмосфера за извършване на покупки с голям брой цифрови улеснения, “ показа Вигинтас Шапокас, изпълнителният шеф на BILLA България, във връзка откриването.

Специална листовка с разнородни оферти във връзка откриването на новия обект в София ще зарадва клиентите на комерсиалната верига с опция да пестят средства, пазарувайки обичаните си артикули на промоционални цени. Любителите на пивото ще се радват да научат, че местоположението предлага и профилиран ъгъл за жива бира с високо качество и отличен усет, а коледните каталози ще поканят празнични дух измежду клиентите на филиала.
BILLA в Габрово ще бъде хазаин на коледния фермерски пазар „ ОТ БГ “
С наближаването на Коледните празници магазинът на BILLA България в гр. Габрово, ситуиран на ул. „ Орловска “ № 119, в близ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР