Днес, 03.07, стартира международния летен лагер на Световния киокушин съюз

...
Днес, 03.07, стартира международния летен лагер на Световния киокушин съюз
Коментари Харесай

Обявиха участниците за Световната купа KWU Варна и Световната купа KWU за мъже и за жени

Днес, 03.07, започва интернационалния летен лагер на Световния киокушин съюз (KWU) и Българската карате киокушин федерация (БККФ), който среща международни бойни величия с над 1200 бойци, подготвени да научат всяка техника и умеене, показани им от тях в границите на една незабравима и мотивираща седмица, провеждана от 2 до 9 юли в Камчия.

С началото на летния военен лагер се организира регистрацията, на която стана ясно кои са участниците, които ще се включат в оспорваните дуели за Световната купа KWU Варна за юноши, девойки и кадети и Световната купа KWU за мъже и за дами в отворена категория.

На 04.07 от 10:00 часа сутринта в Спортно-оздравителния комплекс в Камчия ще се организира дълго чаканото издание за купа Варна, а записаните за него са близо 400 бойци от 27 страни. Един против различен в борба за купата ще се изправят юноши, девойки и кадети в три възрастови групи – 14-15 години, 16-17 години и 18-21 години. Българското наличие още веднъж ще бъде мощно, като на татамитата ще излязат 72 Българи бойци.

Шампионите и призьорите (1-3 място) във възрастовите категории 14-15 години и 16-17 години се награждават с медали и грамоти, както и с купи от съответния клас. В категорията 18-21 години класиралите се от 1-4 място ще получат и парични награди.

Ден по-късно, на 05.07 още веднъж с начален час 10:00 часа ще започва Световната купа KWU за мъже и за дами в отворена категория, което прави шампионата още по-ат-рактивен и непредвидим. Локацията на осъществяване остава същата, а деклариралите своето присъединяване са 21 дами и 55 мъже от общо 25 страни. 6-ма са българите, които ще се борят за Световната купа.

Световната купа на KWU в отворена категория ще награди спечелилите и призьорите в надпреварата от 1-4 място с орден, купа, грамота и парична премия.

Всеки искащ може да наблюдава дуелите на уеб страницата на Световния киокушин съюз (KWU) и Българската карате киокушин федерация (БККФ).

XVII интернационален летен лагер се провежда взаимно от БККФ и KWU, като цели повишение равнището на майсторството на участниците, повишение на квалификацията на треньорите, усилване на другарството сред членове на обособените федерации, които са част от KWU. По време на интернационалния лагер в България се организират и изпити за повишение на стиловата подготовка на състезатели и треньори.

Освен двата шампионата, феновете на бойните спортове могат да участват и на 17-ото издание на професионалната елитна бойна церемония вечер SENSHI на 8 юли т.г., в която ще вземат присъединяване бойни звезди от няколко континента. Тя ще се организира в гр. Варна, на плажа пред ресторант „ Море “ в к.к. „ Св. Св. Константин и Елена “ с начало 18:00 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР