Джулия Робъртс намери чудесен начин да събере модата, добрите колегиални

...
Джулия Робъртс намери чудесен начин да събере модата, добрите колегиални
Коментари Харесай

Роклята на Джулия Робъртс, за която всички говорят

Джулия Робъртс откри превъзходен метод да събере модата, положителните колегиални връзки и дългогодишното си  близко другарство с Джордж Клуни в едно. Появата на актрисата на на 45-та гала за връчване на  наградите на " Кенеди център " във Вашингтон, където Клуни получи самопризнание за работата си в областта на развлеченията несъмнено ще се помни.

За случая Робъртс и стилистката и бяха поверили на на креативния шеф на - да сътвори единствена по рода си рокля, която несъмнено не остана незабелязана. Сатенената рокля бе покрита с щампи на фотоси на Джордж Клуни- от ролята му като  д-р Дъг Рос в " Спешно отделение " и Дани Оушън от филмовия франчайз. Визията включваше и фотография на Клуни, който приема своя Оскар и  наградата „ Сесил Б. Демил “ на Златните глобуси през 2015 година,  кадър, на който се смеят дружно, както и ретро фотоси на артиста от младежките му години.

 
               

 

Актрисата, която беше на събитието със брачна половинка си Дани Модер, добави визията си с бижута на  и шикозно черно сако.

 
               

Паметната вечер в  Кенеди Център отличи още „ Императрицата на соула “- Гладис Найт, „ Кралицата на християнския поп “- Ейми Грант, носителката на премия „ Пулицър “ композитор и текстописец Таня Леон и членовете на  легендарната рок група U2.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР