Джулиана Гани стана майка за втори път преди броени дни,

...
Джулиана Гани стана майка за втори път преди броени дни,
Коментари Харесай

Тайната е разгадана: Ето защо бебето на Джулката се казва Кай и на кого го е кръстила

Джулиана Гани стана майка за повторно преди броени дни, а новините около първите мигове с бебе Кай не престават да вълнуват почитателите ѝ. Инфлуенсърката получава доста запитвания освен за новороденото момченце, само че и за това по какъв начин влиза във форма и несъмнено - за първородния ѝ наследник Давид. 

Изглежда, че сега той е при татко си, с който Джулиана се раздели преди време и към момента не се е срещнал с дребното си братче. Гани обаче заяви на почитателите си, че двамата напълно скоро ще се видят и ще се срещнат. Давид беше доста припрян преди раждането на Кай и Джулката постоянно споделяше фрагменти по какъв начин огромното ѝ момче се вълнува за появяването на по-малкото си братче. 

 Давид, Джулиана Гани

Днес обаче тя разкри мистерията към името на втория си наследник, което не е от най-често срещаните. Оказа се, че двамата с обичания ѝ Теодор са решили да кръстят сина си на баба му Катя. 



Джулиана показа и по какъв начин се завръща във форма, откакто почитател показа подозрения, че е прекомерно рано да се завърне във фитнеса. Гани отговори, че няма никакъв проблем с тренировките, стига да не се прекалява, да не се натоварва корема, както и да не се тренира с тежести първоначално. Ето за какво и в сторитата виждаме инфлуенсърката основно на пътеката във фитнеса и на други сходни уреди за кардио. 

 джулиана гани, теодор

А резултатът от напъните ѝ към този момент е налице, тъй като съвсем е възвърнала фигурата си преди бременността.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР