Джулиана Гани се подвизава в Шри Ланка от няколко дни,

...
Джулиана Гани се подвизава в Шри Ланка от няколко дни,
Коментари Харесай

Джулиана Гани нагорещи мрежата с този кадър от Шри Ланка

Джулиана Гани се подвизава в Шри Ланка от няколко дни, а фотосите, които пуска от екзотичната дестинация, са все по-пикантни с всеки минал ден.

След като през последните месеци цяла България се занимаваше с драмите сред нея и Илиян и родителските права над детето им, очевидно Джулката малко се е успокоила.

Въпреки че при започване на екскурзията някогашната плеймейтка пусна фотоси от обиколките си по храмовете, тя най-сетне си пристигна на своето и разгласява фрагменти, които са надалеч по-характерни за нея.

След формалната си разлъка с Илиян Джулиана Гани си живее живота и сменя мъжете като носни кърпички. Само през последните месеци името ѝ бе обвързвано с няколко мъже, а последния от тях тя сподели единствено преди два дни.
По всичко проличава, че след формалната си разлъка с Илиян, Джулиана Гани си живее живота и постоянно сменя мъжете към себе си. След като името ѝ бе обвързвано с няколко господа, в това число и с Иво Аръков, през вчерашния ден тя сподели следващия щастливец. Оказа се, че Джулката към този момент го е завела и на отмора в Шри Ланка.

Прочети повече на: https://woman.bg/zhulta-shpionka/dzhuliana-gani-pokaza-porednoto-si-gadzhe-snimka.77935.html
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР