Джулиана Гани излезе с първото си телевизионно изявление по повод

...
Джулиана Гани излезе с първото си телевизионно изявление по повод
Коментари Харесай

Джулиана Гани след изневярата: Иска да се реваншира с пари

 Джулиана Гани излезе с първото си телевизионно изказване във връзка раздялата със брачна половинка си Илиян, който хвана в невярност. Гузният фитнес инструктор побърза да оправи връзките им, само че получи изрично " Не " от плейбойката.

" Постоянно ми написа, че е печален, че всичко е станало за един момент, че съжалява и желае да ми се реваншира. Дори и с пари, по какъвто метод съм желала, с дарове... Но аз също работя, имам си задоволително, с цел да се съглася с такива подкупи ", безапелационна е Джулката.

" Не мисля, че това по какъв начин се усещам аз, може да бъде обезщетено с материалното. На този човек няма какво да му кажа, когато съм имала съм му го казвала и показвала. Ходихме по екзотични места, имахме готини моменти, родих му наследник - това е най-големият жест, която една жена може да направи за мъжа си. Вече няма защо да си споделяме, в случай че не е нещо обвързвано с детето ", изповяда се в " Преди обед " русокоската.

До дни Гани се прибира от Кан и първото нещо, което ще направи е да подаде документи за бракоразвод. " Казала съм му, че няма връщане обратно. Надявам се да се разберем като огромни хора. Макар, че имам шесто възприятие, че ще има драми с визията на детето и при кого ще бъде ", притеснява се силиконката, която за момента мисли да остана сама и да не се впуска в нови връзки. " Дойдох на отмора, а внезапно буреносен облак се изля върху мен ", не крие следващото си огромно любовно отчаяние. 

За изневярата на Илиян, тя научила от момиче, което се свързало онлайн с нея. В диалог по телефона, то и обяснило за свалките от страна на мъжа на Гани. Първоначално плейбойката не повярвала, само че когато видяла чатовете им, напряко онемяла. " Използвал е момента, в който мен ме няма, с цел да мърсува в нашата къща, нашата спалня. Канил я е да вършат секс, безусловно вечерта преди да се прибера от чужбина. Това за мен е изменничество, тъй като най-малкото в случай че към този момент си спрял да обичаш една жена, то обстоятелството, че имаш дете от нея значи, че би трябвало да имаш почитание към нея ", разяснява обстановката Джулката.

" Мисля, че един път щом го е направил, той не би се трансформирал, отново ще го направи. Не мога да пребивавам с тази мисъл, че той във всеки един миг няма да постъпи по този метод още веднъж ", безапелационна е Гани. Тя е възмугена от отношението на бащата на сина й, който сега е с гнойна ангина и висока темепарутера.  " И на него да му минават мисли за развлечение в този миг?! Не мога да го приема това държание, даже и да е било провокация. Не мога да простя отношението му ", споделя още риалити звездата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР