Джулиана Гани и избраникът ѝ - полицаят Теодор Гецов, отбелязаха

...
Джулиана Гани и избраникът ѝ - полицаят Теодор Гецов, отбелязаха
Коментари Харесай

Джулиана Гани разтопи любимия си с романтична изненада за първата им годишнина

Джулиана Гани и избраникът ѝ - служителят на реда Теодор Гецов, означиха сантиментален мотив. Двамата отпразнуваха своята първа годишнина, като се усамотиха във вила край София.

" Всичко, което желаех, го виждам в очите ти. А всичко, което ти дадох, е на път да ни направи най-щастливите мама и тате ", гласи постът на русокоската, на който някогашната плеймейтка демонстрира по какъв начин е изненадала обичания си, както и неговата реакция. 
                             

" Честита годишнина, принце мой ", обръща се на финала към своя сътрудник влюбената Гани. 

За да накара половинката си да се почувства най-обичания мъж на света, Джулиана е поръчала доста балони в алено и златисто, а дружно с тях - и плюшени мечета, с които е украсила стаята им. 
                             

Когато Тодор влиза в стоята. там го чака торта, на която написа: „ Обичам те до Луната и назад “.

 

Преди броени дни двамата събраха другари на бебешко празненство, на което загатнаха по какъв начин са избрали да кръстят бъдещия си правоприемник.

„ Взимаме назаем една американска традиция, която повелява към месец и половина – два преди появяването на мъника на бял свят да се устройва особено празненство – Baby Shower. Благодаря на всички за благите думи и пожелания за бебе К “, показа Джулка малко след празника.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР