Джоуи Требиани и Чандлър Бинг - родни братя не са

...
Джоуи Требиани и Чандлър Бинг - родни братя не са
Коментари Харесай

Краят на мълчанието: Джоуи проговори пръв за Матю Пери и разплака света!

Джоуи Требиани и Чандлър Бинг - родни братя не са толкоз близки, колкото тези двама сладури бяха в " Приятели ". А хубавото е, че останаха такива и в живота. Днес, много време след мълчанието, в което бяха изпаднали петимата артисти от поредицата, пръв го наруши точно той - Мат Лебланк.

Думите на Мат, които той изрече посредством пост в обществената мрежа, разплакаха милиони хора по света и, несъмнено, са отдадени на Матю.

" Матю, не знаеш с каква горест в сърцето ти споделям " довиждане ". Най-прекрасните дни в живота ми са от дните, които имахме с теб. За мен е голяма чест да те имам в живота си и да те нарека собствен същински другар. Никога няма да те не помни и постоянно ще се усмихвам, когато си мисля за теб. Лети, братко! Разпери крила и лети, тъй като най-накрая си свободен! ", изрече през сълзи Мат.

И най-после въпреки всичко опита да върне усмивката на лицата на почитателите като добави: " И допускам, че ще задържиш тези двайсет $, които още ми дължиш "...

Силни и доста трогателни са думите на чаровника Джоуи, а ние сме сигурни, че Чандлър ги е чул и му се радва от небето. Вярваме, че и останалите петима от сериала ще насочат своето обръщение към Матю Пери през идващите дни, тъй като всички техни почитатели ги чакат от много време.

 

Тагове: Джоуи Требиани Матю Пери приятели Чандлър Бинг Мат ЛеБланк сериал
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР