Джордж и Амал Клуни са една от най-красивите и достойни

...
Джордж и Амал Клуни са една от най-красивите и достойни
Коментари Харесай

Ще има ли промяна за семейство Клуни

Джордж и Амал Клуни са една от най-красивите и почтени за удивление холивудски двойки. За разлика от множеството си сътрудници, Джордж и фамилията му избират да прекарват огромна част от времето си в Европа.
 Амал и Джордж Клуни на разходка с новия в фамилията - санбернара Нелсън
Ново попълнение в фамилията на Амал и Джордж Клуни

Ето кой е Нелсън

Наскоро артистът и брачната половинка му бяха снимани в южна Франция, където преди месеци се снабдиха с нов парцел. Той се намира в Бриньол - градче в живописния Кот д`Азур. Той се разполага на внушителните 172 хектара земя.

Сделката за него беше финализирана през 2021 година - семейство Клуни заплати 7.7 милиона евро. Срещу тях получи палат от XVIII век, към който има басейн, тенис корт, игрище за петанк, декоративно езеро, обширни градини, както и лозови масиви.
 Снимка 645804

Domaine Le Canadel, както е името на имението, се намира единствено на 25 минути с кола от Chateau Miraval - фамозното имение на Брад Пит и Анджелина Джоли, които наелектризира връзките сред тях след развода им.Джордж и Амал Клуни обаче нямат такива проблеми. Двамата наподобяват повече от спокойни и щастливи дружно на фотоси от скорошна разходка в Бриньол. Точно това пък породи клюки, че двойката счита да продаде жилището си на езерото Комо в Италия.

" Не е правилно ", малко отсече Джордж Клуни пред Hello във връзка тези клюки. Голяма част от живота на минава там, като двамата са посрещали посетители като принц Хари, Дженифър Анистън и Мат Деймън в дома си в Италия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР