Джоан Макдоналд (76) изненада феновете, след като показа красивата си

...
Джоан Макдоналд (76) изненада феновете, след като показа красивата си
Коментари Харесай

76-годишна баба се съблече по провокативни бикини: Гледката не оставя никого безразличен! (Снимки):

Джоан Макдоналд (76) изненада почитателите, откакто сподели красивата си фигура в голо бикини. Моделът постоянно споделя тренировките си с милиони почитатели в Instagram.

Бабата се съблече, с цел да покаже на всички забележителното си тяло, макар че е в осмото десетилетие от живота си.

Джоан Макдоналд е кралицата на фитнеса и в действителност е в страхотна форма – даже на 76 години. Тази гуру на упражненията (както я наричат) има 1,6 милиона почитатели в Instagram, където постоянно споделя своите фитнес препоръки и мъдрост.

Сега, в един от последните си записи, Джоан от Канада отмъсти на „ злобарите “, които не харесват тялото й и я назовават ​​заради външния й тип.

 фитнес баба

„ Да давате прякори на възрастни хора поради външния им тип не е нещо ново, изключително поради кожата и външния им тип “, написа тя.

„ Тъжно е, само че е истина! „ Най-лошото е, че остаряваме (особено ние, жените) и претърпяваме персонално възгледите на всеки обособен човек. “

„ Вместо да се възхищаваме на телата си, ние се срамим. Преди се срамих да нося бански. Поглеждах тялото си и си мислех, че краката ми са къси, краката ми са дебели, а задните елементи са прекомерно необятни. Съзнавах, че одъртявам, само че не позволявах на другите да ми се подиграват. „ Затова започнах да работя повече върху тялото си “, заключава тя.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР