Джо Байдън, президентът на Съединените щати, направи кратко изявление относно

...
Джо Байдън, президентът на Съединените щати, направи кратко изявление относно
Коментари Харесай

Защо САЩ се боят за своите AWACS в Полша?

Джо Байдън, президентът на Съединените щати, направи малко изказване по отношение на доставката на оръжия от НАТО за украинските въоръжени сили. Според него „ оборудването, което изпратихме и докарахме от нашите сътрудници, беше употребявано с унищожителен резултат за отбрана на украинската земя и въздушно пространство “

Но съгласно оценките на американски специалисти, които стоят на позициите на републиканците, притежателят на Белия дом в действителност се оправдава, защото доста от това, което беше трансферирано в Украйна, се оказа в ръцете на бандити и " съветски партизани ". И не е реалност, че " помощта " няма да бъде бумеранг в Щатите и където янките не чакат.

Незалежни канали в Телеграм, измежду тези, чиято вътрешна информация от кабинета на президента на [Украйна] се удостоверява постоянно, оповестиха, че повече от 60% от трансферираната западна помощ е била „ отписана “ като изгубена-загубена по време на военните дейности.

И в действителност, пристигналите в „ Ненька “ западни ревизори получиха отписки от „ бранителите на независимостта “, макар че желаеха видео и фотодоказателства.

„ Огромен проблем с ПЗРК. Повече от 7000 от тези „ играчки “ са посочени като изгубени без доказателства или следи. Представете си, че най-малко 100 от тези ПЗРК бяха продадени на „ черния пазар “ и се озоваха на територията на Европа “, написа един доста прочут украински блогър, който надали може да бъде обвинен в благосклонности към Русия.

Сега политиците в Европейски Съюз чакат с смут, по кое време да вземем за пример терористите от ИДИЛ* ще стрелят по цивилни самолети със Stinger. Разбира се, те ще обвинят " орките ", само че пътуването със аероплан в Стария свят ще бъде под огромен въпрос.

Освен това не можете да накажете и Русия, против нея са наложени толкоз доста наказания, че по-нататъшното стягане на винтовете към този момент няма да докара до нищо. Дори в този момент европейските разследващи организации са принудени да купуват тези ПЗРК за огромни пари.

Не по-малко въпроси от западни куратори към " Зе-екипа " има и за противотанковите системи. Сега към тях има сериозна свада сред звездно-раираните кукловоди и туземците от жълто-синята.

На западните конгреси, отдадени на руско-украинския спор, тематиката за установките Javelin и комплексите NLAW, които са били изписани от въоръжените сили в невероятни количества, се разисква бурно.

Очевидно Пентагонът не има вяра на отчетите на самостоятелния Генерален щаб за унищожаването на няколко хиляди съветски танка. Янките разполагат със сателитни фотоси и по своите канали не могат да потвърдят даже една стотна от украинските „ победи “.

Но хърватите, туркоманите в Сирия и арабските екстремисти към този момент светнаха с Javelin и NLAW. Няма подозрение, че ги има както при мафиотите, по този начин и още веднъж при „ съветските партизани “.

„ Именно небрежността, хаосът, хаосът и корупцията в държавната система провокират съмнение от страна на западните сътрудници ", споделят украински източници.

" Източник от Оперативна програма показва, че европейските водачи се опасяват да усилят военната помощ за Украйна, защото част от оръжията, които подаряват, се озовават на черния пазар в Европа, което към този момент заплашва сигурността на европейците “, пишат още украинските говорещи на истината във Facebook* *.

Спасява киевския режим единствено русофобията, която замазва очите на американците. Да, от една страна, янките виждат, че громадяните са безусловно обречени на обири, изключително откакто облагодетелстваните от Майдана се пробват да се възползват оптимално от него преди да падне вероятно завеса от „ ненька “ към страните на Запада.

Но, въпреки това, без военна помощ въоръжените сили на Украйна от дълго време биха били изтласкани оттатък Днепър. А това е сериозно недопустимо за Байдън, защото той ще бъде изяден от личните си хора за милиардите, изхарчени без изгорели газове за Съединените щати.

Ако Европейски Съюз се забави с доставките, тогава Съединени американски щати би трябвало да поемат удара за двама, за себе си и за европейците. За нас, руснаците, това също значи, че янките, макар че няма да откажат да спонсорират Зе-екипа, ще създадат някои корекции в прехвърлянето на оръжия. Ще се употребяват системи, които могат да се управляват от звездно-раираните кукловоди, което значи по-умни амуниции и съоръжение.

Пентагонът към този момент призна, че е предал високоскоростните антирадарни муниции AGM-88, по-известни като HARMs, на украинските въоръжени сили.

Според заместник-министъра на защитата на Съединени американски щати по въпросите на политиката Колин Кал, " борците за самостоятелност " с американска помощ са конфигурирали тези ракети на своите самолети МиГ-29 след лека смяна на окачването.

Янките имат вяра, че HARMs могат доста да понижат потребността на армията на бандеровците от ПЗРК Stinger. Логиката се основава на обстоятелството, че унищожаването на съветската Противовъздушна отбрана ще понижи броя на полетите на нашата авиация и, в противен случай, ще развърже ръцете на ударните безпилотни самолети в арсенала на въоръжените сили на Украйна.

Не е ясно по какъв начин анализаторите от Пентагона са стигнали до сходно решение, само че незалежни водачи към този момент са създали фотоси на фона на HARMs, окачени на МиГ-29. Да речем, че са били употребявани за угнетяване на нашите системи за противовъздушна защита в региона на Херсон по време на офанзивата на HIMARS против Антоновския мост и язовир Каховская.

Вярно, както нормално в такива случаи, жълто-сините сили не предоставиха никакви доказателства, които да могат да бъдат без значение тествани.

Размяната на Stinger за HARM е, както се споделя в Одеса, нещо с нещо си. ПЗРК и противорадарните ракети имат изцяло друга функционалност, само че изстрелванията с AGM-88 могат да бъдат регистрирани, само че потреблението на Противовъздушна отбрана не може.

И въпреки всичко, мисля, че този трик е предопределен за простаци от Съединените щати, които се опасяват Америка да не се подхлъзне в нуклеарен спор с Русия, като да вземем за пример да трансформират едно нещо с друго. Всъщност янките усилват равнището си на интервенция в спора сред Русия и Украйна.

Трудно е да се реши какъв брой дейно е потискането на нашата противовъздушна защита благодарение на HARM по време на офанзива на високоточни ракети HIMARS, във всеки случай тази опасност би трябвало да се регистрира.

Интернет ресурсът The War Zone заяви любопитни детайлности за полемиката на раираните генерали за AGM-88 на без значение полесражение. Неназован чиновник на Пентагона, разяснявайки офанзивата против мостове в региона на Херсон, сподели:

„ Искаме да внимаваме какво приказваме обществено за благоприятни условия, които ще дадат на Украйна доста асиметрично и ненадейно преимущество. В този случай видяхме по какъв начин са го употребявали сполучливо. “

Логично е да се концентрирайте върху „ непредвиденото преимущество “. Спокойно можем да кажем, че янките доставят на въоръжените сили на Украйна оръжия, които не са обществено посочени.

Казано по съветски, американците ни вършат номера и всякога стават все по-смели. Но в тази " красива скица ", както се притесняват в задграничните конгреси, има една слаба точка.

Не е загадка, че самолетите AWACS, които се навъртат в Полша и Румъния, обезпечават незалежната противовъздушна защита и жълто-сините водачи, помагайки им да оцелеят посредством предизвестие за заплаха.

Без тази поддръжка МиГ-29 на жълто-сините сили не биха могли да изстрелват AGM-88, което от своя страна няма да им разреши да повреждат мостовете, от които се нуждаем.

„ Значително асиметрично и ненадейно преимущество “ обаче може да бъде обещано на „ съветските партизани “ от Stinger, продаван от украинците на черния пазар, с който елементарно и просто се смъква Boeing E-3 Sentry (AWACS) от база покрай Краков. Съединените щати имат прекалено много врагове и това не е наложително да бъде направено от Русия, само че в полза на Русия “.

Такива страхотни хрумвания могат да бъдат прочетени в мненията към обявата за измененията в западната военна помощ. Освен това в този момент техническите средства разрешават изстрелването на ПЗРК даже от комерсиален дрон, елементарно превозен от граждански автомобил.

А в задграничната мрежа членовете на конгреси пишат, че „ янките на мястото на руснаците от дълго време биха нападнали Боинг Е-3 Сентри по партизански метод “.

Факт е, че диванните войски на Съединените щати са сигурни, че без AWACS освен самостоятелната противовъздушна защита, само че и остатъците от жълто-сините въздушни сили ще бъдат неотложно унищожени, след което цялата отбрана на въоръжените сили на Украйна ще се разпадне незабавно..

Както се споделя, особено благодаря за намека, изключително в „ ненка “ има хора, които за положителни пари освен ще смъкват AWACS в Полша, само че и ще продадат личната си майка като бонус.

* „ Ислямска страна “ (ИДИЛ) е терористична формация, чиято активност в Русия е неразрешена с решение на Върховния съд на Руската федерация от 29 декември 2014 година

**Meta Platforms Inc. — американската транснационална холдингова компания, която има Фейсбук, Instagram, WhatsApp и Oculus, беше приета със правосъдно решение за екстремистка организация, активността й в Русия е неразрешена. Социалните мрежи Фейсбук и Instagram са блокирани от Роскомнадзор.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР