Джипове, джипове, джипове. Хората са полудели по тях, преследвайки подсъзнателното

...
Джипове, джипове, джипове. Хората са полудели по тях, преследвайки подсъзнателното
Коментари Харесай

Това са най-скъпите джипове в света

Джипове, джипове, джипове. Хората са полудели по тях, преследвайки подсъзнателното си предпочитание за превъзходство над останалите. Да караш нещо високо, огромно и бързо се трансформира в вяра на пазара. Според някои в това няма нищо неприятно и е напълно естествено, до момента в който съгласно други наклонността просто е отражение на човешките комплекси. Каквато и да е повода за масовизацията на така наречен SUV модели, факт е, че не остана компания, която да няма най-малко един подобен в гамата си. Преди броени дни в този влиятелен тим се включи даже Rolls-Royce, компанията, която свързвахме с производството само на първокласни лимузини, планувани за английската аристокрация. Техният първи джип се споделя Cullinan и се появи с гръм и тропот с хипотетична Стартова цена от към 340 000 $. Впечатляващо, нали? Оказва се, че това е най-скъпият сериен SUV модел в историята. Но дали е най-скъпият въобще? Ни минимум. Представяме ви 10-те на скъпи джипа в света, започвайки в обратна посока и игнорирайки Cullinan.

 Снимка 356802

Bentley Bentayga - 195 000 $

Кой би предположил, че модел на Bentley е измежду най-евтините извънредно скъпи SUV модели в света. Това е самият факт, макар че Bentley Bentayga е главен съперник на Rolls-Royce Cullinan, за който стана въпрос малко нагоре. Въпреки по-ниската си цена, обаче, Bentayga има по-висока мощ - 600 к.с. и 868 Нм оптимален въртящ. С оптималната си скорост от 300 км/ч той е даже по-бърз от Cullinan, чиято скорост е лимитирана по електронен път на 250 км/ч. Разбира се, от Bentley оферират задоволително на брой екстри, тъй че в случай че не ви харесва " ниската " цена, постоянно можете да я надуете бързо.

 Снимка 356801

Mercedes-Benz AMG G65 - 217 900 $

В продължение на десетилетия името " AMG G65 " беше знак на безразсъдно безценен и първокласен джип. Моделът на Mercedes е ръбест и неподвластен на времето, само че през годините се потвърждава като същинска дизайнерска икона. Тежи близо 3 тона, само че все пак може да се катапултира до 100 км/ч за 5.3 секунди. Освен това може да покорява офроуд терени. Освен това има брутално първокласен интериор. Истинска легенда с 621 к.с. и 1000 Нм въртящ миг.

 Снимка 356793

Bowler EXR-S - 225 000 $

Boxler EXR-S може да ви се стори доста прочут, защото е основан на Range Rover Sport. За разлика от него, обаче, EXR-S е планиран като напълно офроуд транспортно средство, способно на високи скорости на неравномерен терен. Голяма част от EXR-S е основана със спортна устременост, само че въпреки всичко британците са съумели да запазят здравословна доза от лукса, с който свързваме Land Rover. И с право, имайки поради, че този джип коства близо четвърт милион $. Друг е въпросът, че същият може да развие 100 км/ч за нищожните 4.3 секунди.

 Снимка 356800

Rhino GX - 229 000 $

Грубоватият външен тип на Rhino GX контрастира на разточителния интериор, до който се стига през порти, наподобяващи тези на банков трезор. Цялото това нещо е основано на платформа на Ford и по особено на тази на пикапа F-450 Super Duty. Факт е, че не наподобява толкоз лъскаво като останалите участници в класацията, само че въпреки това наподобява на нещо като автомобилната версия на бомбардировач Стелт. Четирите задвижващи колела са общоприети, а компанията производител предлага две двигателни варианти - 6.7-литров V8 турбодизел или 6.8-литров бензинов V10.

 Снимка 356794

Holland & Holland Range Rover - 244 500 $

Това е специфична машина, проектирана от Land Rover извънредно за американския пазар. Само 30 такива бройки са съединени, като всяка от тях е оборудвана с компресорен 5.0-литров V8 мотор с мощ от 550 к.с. и 680 Нм. Интериорът е изпълнен в двуцветна кожена тапицерия и елементи от френски орех. Вътре откриваме още поръчкови стелки и детайли със специфични гравюри. Имайки поради цената, всичко това е изцяло целесъобразно.

 Снимка 356795

Range Rover SV Coupe - 295 995 $

SV Coupe е основан на серийното осъществяване Range Rover SV Autobiography Dynamic. Цената тук рисково приближава границата от 300 000 $, а за тях получавате 2 порти по-малко. За сметка на това наличните порти са доста по-големи, с цел да разрешават свободен достъп до задните седалки. Интериорът е декориран със специфични детайли от явор и орех. Само 999 такива екземпляра са създадени.

 Снимка 356796

Lexani Motor Cars Cadillac Escalade - 320 000 $

Хората, които не са удовлетворени от равнищата на разкош в Cadillac Escalade, могат да спят умерено, тъй като компанията Lexani Motor Cars има нещо за тях. Това е модифицирана версия на Escalade, в която има 48-инчов тв приемник с 4К закривен екран, разточителни кожени кресла, сгъваеми масички, фиброоптично осветяване, декоративни детайли от 24-каратово злато, ледник, супер първокласна аудио система и доста други откачени екстри.

 Снимка 356797

Mercedes-Maybach G650 Landaulet - 527 400 $

Никога не сте чували за Mercedes-Maybach G650 Landaulet? Това е много сериозен пропуск. Само 99 такива са създадени, а неприличната цена прибавя към всички останали качества на G-Class съществено нарастване на пространството за крайници и глава на задните седалки. За в допълнение усамотение има специфична бариера, която отделя водача от пасажерите, а за изключителния комфорт на вторите се грижат поставки за чаши с изстудяване и отопление. Под капака? Там има битурбо V12 мотор с 6.2 литра работен размер и мощ 630 к.с.

 Снимка 356798

Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 - 544 378 $

Над половин милион $ коства и този Mercedes, който като че ли с цел да оправдае скандалната си цена, разполага не с 4, а с цели 6 гуми. Огромната машина, тежаща 3850 кг се задвижва от 5.5-литров битурбо V8 мотор с 536 к.с. и 760 Нм оптимален въртящ миг, които завъртат и шестте колела благодарение на 7-степенна автоматизирана трансмисия. Другото главно качество на G63 AMG 6х6, с изключение на привличането на погледи, е и способността му да се оправя с учудващо тежки офроуд терени.

 Снимка 356799

Karlmann King - 2 милиона $

Нещата внезапно загрубяват внезапно в ценово отношение с насълзяващите очите 2 милиона $. За парите си получавате SUV, което наподобява като излязло от комикс брошура. Обаче е безусловно действително. Karlmann King е основан на шасито на Ford F-550, което е окомплектовано с великански 6.8-литров V10 мотор. Целият този разкош и това разсипничество, обаче, имат своята цена - машината тежи скандалните 5900 кг. Това е и повода оптималната скорост да е едвам 138 км/ч. Поне ще можете да се движите почтено на автомагистрала. И то със жанр, тъй като вътре могат да седнат до 7 пасажери, има тв приемник, ледник, сгъваеми масички и даже машина за кафе.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР