Джино Бианкалана заплашва Ива Атанасова, известна още като IVY, като

...
Джино Бианкалана заплашва Ива Атанасова, известна още като IVY, като
Коментари Харесай

Удари дъното! Джино Бианкалана заплашва известна певица: Беден парцал, ще ти пратя биячи

Джино Бианкалана заплашва Ива Атанасова, известна още като IVY, като даже в прав текст й декларирал, че ще й прати биячи. Блондинката показа в няколко сторита в Инстаграм на какъв смут е подложена от тази заран.
Риалити героят се нахвърлил върху нея с доста грозни и обидни думи, каквито не би трябвало да изричат нито един мъж към жена. И най-много да я плаши с пердах.
Ива изясни пред почитателите си, че Джино и майка й я заели за празненство за Хелоуин в техния ресторант. От нея се желала до им популяризира заведението и да бъде там на детското празненство.
Всичко минало добре, само че най-после Ива не си получила уговорения хонорар. Майката на Джино решила да й даде в пъти по-малко, което не се понравило на Атанасова и ги заплашила, че в случай че не й дадат уговорената сума, ще им направи антиреклама.
Не единствено, че не си получила парите, само че почнали да валят заплаши, които даже касаят живота на Ива. „ Ще ти навра тези 500 лв. в устата и ще те пребия “, споделил Джино на Атанасова. Това тя споделя в поредност от сторита.
Джино декларирал, че не е инцидентен и щял да й прати хора, които да я пребият. Използвал обидни думи като „ к*рва “, „ мърша “, „ безпаричен парцал “ и така нататък, с цел да нарани певицата. тя от своя страна се закани да пусне тъжба против него и обществено да съобщи, че в случай че й се случи нещо, отговорността да се търси от пишман звездата, от която в последно време са пропищели много хора в столицата, предава show.blitz.bg.
„ Говореше ми по този начин, като че ли приказва на мъж. Явно мъжете си мислят, че ние дамите към този момент сме мъже. Нека всички схванат по какъв начин се държат мъжете. Изключително неприлично е държанието му към една жена. Първо не си плащаш, с след това приказваш по този метод “, сподели Ива.
Тя твърди, че заведението на Джино е пропаднало и няма никакви клиенти. Но очевидно и пари не им се дават за реклама.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР