Джинджифилът е възхвален от индийците, като лечител на всички болести.

...
Джинджифилът е възхвален от индийците, като лечител на всички болести.
Коментари Харесай

Джинджифил в борбата срещу рак

Джинджифилът е възхвален от индийците, като " врач на всички заболявания ". Той е с високо наличие на калий, нужен за сърдечната функционалност, както и с високо наличие на манган и минерали, които построяват резистентност към заболявания. Джинджифълът защищава лигавицата на сърцето и кръвоносната система.

В продължение на години се е употребявал против гадене, само че знаете ли, че от ден на ден се преглежда, като средство, борещо се с рака?

При проучване върху мишки с тумори, учените открили два метода на битката на джинджифила с туморите. Първият карал раковите кафези да се самоунищожават, без да засягат близките здрави кафези. Вторият метод се случва, когато джинджифилът кара раковите кафези да се самоизяждат.

Противовъзпалителни свойства на джинджифила предотвратяват развиването на предраковите тумори, и средата, която е удобна за развиването им.

Провеждат се проучвания за резултата от джинджифила върху един от най-тежките форми на рак, като рак на яйчниците. Повтарящата се химиотерапията може да загуби успеваемостта си с течение на времето, защото този рак построява резистентност на повтарящо се лекуване. Поради двойното деяние на джиджифила, учените се надяват, да спрат съпротивата на клетките против лекуването.

 Джинджифил

В още едно проучване върху мишки е открито препятстването на растежа на рак, вследствие използването на джинджифил. Предполага се, че същия резултат ще се следи и върху хората, в случай че включат в менюто си джинджифил и корен от него.

Проучванията демонстрират, че джинджифилът оказва помощ за облекчение на нежеланите реакции при пациенти, подложени на химиотерапия.

Освен за предварителна защита и битка с рака, джинджифилът служи за облекчение на менструални болки, ревматоиден артрит, кашлица и морска болест. Някои имат вяра, че работи доста добре и постоперативно.

Употребата на джинджифил не дава странични резултати, което разрешава потреблението му от бременни дами против гадене. Няма данни показващи каквато и да е било щета от джинджифила върху майката или детето. Но макар отсъствието на странични резултати, е целесъобразно да се консултирате с лекаря си, преди използването му.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР