Джим Ратклиф, един от големите акционери в английския футболен клуб

...
Джим Ратклиф, един от големите акционери в английския футболен клуб
Коментари Харесай

Джим Ратклиф: Дан Ашуърт е един от най-добрите спортни директори в света

Джим Ратклиф, един от огромните акционери в британския футболен клуб Манчестър Юнайтед, е преговарял персонално със съсобственичката на Нюкасъл Аманда Стийвли по отношение на вероятно привличане на спортния шеф Дан Ашуърт, оповестява The Times.

Двата клуба към момента не могат да стигнат до съглашение за шефа на " свраките ", които упорстват за отплата в размер на 15 милиона паунда. " Червените дяволи " не са подготвени да се разделят с такава сума и точно това е била тематиката на диалог сред Ратклиф и Стийвли.

Срещата е била извършена през последната една седмица. Според информацията на The Times, извънредно решение към момента няма, само че други неща дават индикация, че договарянията вървят добре за " алените дяволи ". Те към този момент уведомиха Джон Мъртоу, че ще бъде освободен след края на сезона, с което позицията състезателен шеф ще бъде овакантена.

Ратклиф е споделял в предишното възхищението си към работата на Ашуърт и дефинира решението на Нюкасъл да го изпрати в 18-месечен отпуск като " неуместно ".

" Дан Ашуърт е един от най-хубавите спортни шефове в света. Той е доста кадърен човек и е заинтригуван от позиция в Манчестър Юнайтед, защото най-големият клуб в света предлага и най-голямото предизвикателство ", сподели той през февруари за The Athletic.

" При нас е друго равнище и той ще бъде чудесно попълнение. Той самичък би трябвало да реши дали е подготвен за този скок. Говорихме с Нюкасъл и те не желаят да губят Дан, само че е неуместно да изпратиш човек с неговите умения в отпуск за година и половина. Глупаво е ".
 Рууни: Рашфорд не ми наподобява благополучен в Манчестър Юнайтед
Рууни: Рашфорд не ми наподобява благополучен в Манчестър Юнайтед

Ето защо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР