Джим Кавийзъл изпълни емблематичния боен призив на Мел Гибсън от

...
Джим Кавийзъл изпълни емблематичния боен призив на Мел Гибсън от
Коментари Харесай

Джим Кавийзъл насъсква конспиратори с реч от „Смело сърце“

Джим Кавийзъл извърши емблематичния военен апел на Мел Гибсън от „ Смело сърце “, до момента в който приказва пред навалица поддръжници на QAnon в Лас Вегас през уикенда.

53-годишният закостенял артист – който е най-известен с ролята си на Исус във филма „ Страстите Христови “ на Гибсън от 2004 година – изнесе безумно 20-минутно послание на конференцията „ За Бога и страната “, призовавайки крайнодесните да се борят за свободата си.  Моментът беше уловен в фрагменти, които в този момент се популяризират в обществените мрежи, заяви Newsweek.

Четиридневното събитие включваше „ група посетители и симпатизанти на QAnon и фигури от крайната десница “, съгласно Las Vegas Sun. Билетите започваха от умопомрачителните $650.

Кавийзъл беше измежду 40-те крайнодесни оратори, които се качиха на сцената. Други включват Джейсън Съливан, някогашен помощник на наказания за лъжесвидетелстване консултант на Тръмп Роджър Стоун. Една от най-разпалените участници във видеоклипа е доктор Стела Еманюел –  религиозен просветител и педиатър, която твърди, че медиците употребяват ДНК от извънземни, с цел да създават загадка ваксина, която да накара хората да спрат да имат вяра в религията. Тя счита, че разнообразни гинекологични и фертилни проблеми се дължат на това, че хората вършат секс с демони и вещици в сънищата си. Въпреки това, точно типът и държанието на Кавийзъл привлякоха най-голямо внимание в обществените медии.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР