Джигит с "BMW" засякъл „Опел“, който се размазал в мантинелата

...
Джигит с "BMW" засякъл „Опел“, който се размазал в мантинелата
Коментари Харесай

От последните минути: Джигит с BMW засече дядка с Опел, той се размаза в мантинела /снимки/

Джигит с "BMW " засякъл „ Опел “, който се размазал в мантинелата на Е-79 сред Враца и Мездра, научи BulNews.bg. След това виновникът за злополуката офейкал, без даже да спре.
Инцидентът е станал малко преди 9 часа тъкмо пред нефункциониращата бензиностанция при село Руска бела. Възрастен водач на „ Опел Вектра “ с видинска регистрация се движел в посока Враца и подхванал изпреварване на рейс. Когато се прибирал в дясната лента обаче бил засечен от софийско BMW, което най-вероятно излизало от бензиностанцията. За да избегне удара в лъскавото возило, мъжът навил внезапно кормилото и се размазал със страшна мощ в разграничителната мантинела сред двете пътни платна.
Шофьорът на „ Вектра “-та е от Мездра, купил колата неотдавна и още не я бил трансферирал. Той се е разминал единствено с уплахата след жестокия удар. По автомобила му обаче са нанесени съществени материални вреди. Цялата предна част е смазана, бронята се е откачила. Сблъсъкът е бил толкоз мощен, че се изкривила и металната мантинела. Докато се е въртял след удара, „ Опел "-ът закачил и джип "Ауди Q7 ", който е леко одраскан от едната страна.
В момента на мястото има полиция, която проверява случая. Едната пътна лента е заета от авариралата кола и патрулката. Трафикът по натовареното трасе е усложнен, само че не е блокиран и колите заобикалят в другата лента.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР