Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк се появиха заедно на червения

...
Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк се появиха заедно на червения
Коментари Харесай

Всички двойки трябва да последваме съвета на Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк за поддържане на искрата

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк се появиха дружно на аления килим отдавна насам и споделиха по какъв начин поддържат искрата във взаимоотношенията си.

За премиерата на минисериала “Candy”, в който Бийл извършва основната роля (), 40-годишната актриса облече бяло комбиниране от изрязан топ и необятни панталони с висока талия.

Запитана от по какъв начин поддържат 10-годишния си брак жив, Джесика Бийл дава отговор: „ Ще би трябвало да отдам заслуга на Джъстин за това едно нещо, което той постоянно ми споделя: „ Може да сме женени, само че би трябвало да продължим да излизаме на срещи “, и това е толкоз правилно. “

„ Просто би трябвало да продължавате да отделяте време един за различен и да продължите да вършиме един различен приоритет “, споделя още тя. „ И правете дружно нещата, които обичате. “
 Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк в черно и бяло за премиерата на сериала “Candy ”  Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк в черно и бяло за премиерата на сериала “Candy ”  Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк в черно и бяло за премиерата на сериала “Candy ”  Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк в черно и бяло за премиерата на сериала “Candy ”
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР