Дженифър Лопес ще отпразнува тройно завръщане през следващата година -

...
Дженифър Лопес ще отпразнува тройно завръщане през следващата година -
Коментари Харесай

„Чакам това от 20 години” - Джей Ло и завръщането й


Дженифър Лопес ще отпразнува тройно завръщане през идната година - с нов сингъл, нов албум и филм, който ще може да се гледа в Amazon Prime Video.

Всичко стартира с новата ария на Джей Ло " Can't Get Enough ", която ще бъде пусната на пазара на 10 януари. 54-годишната певица разгласи в Инстаграм, че е възнамерявала три огромни издания за идната година. Първо, новият ѝ сингъл " Can't Get Enough ", който ще бъде пуснат при започване на януари. Той ще бъде последван от новия албум " This Is Me... Now ", който ще излезе на 16 февруари - продължение на сполучливия ѝ албум " This Is Me... Then ", който беше публикуван преди 10 години.

Едновременно с стартирането в продажба на новия албум ще бъде пуснат и филм, рисуващ портрет на изпълнителката и дамата Дженифър Лопес, който ще бъде наличен и в Amazon Prime Video през февруари.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

С огромното си завръщане J.Lo провокира наслада измежду почитателите си. Повечето фенове на Джей Ло с неспокойствие чакат нова музика от певицата след последното ѝ издание преди 10 години. Безбройните мнения в Инстаграм демонстрират какъв брой огромна е насладата. " Нямам самообладание и съм толкоз подготвена ", възторжено споделя нейна почитателка. " Най-после! Чаках това цели 20 години ", споделя различен. Коментари като: " Короната остава крепко на главата ти " и " Тя навлиза в нова епоха " са сигурен знак, че Джей Ло е на върха на славата си.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР