Дженифър Лопес и Бен Афлек отново демонстрираха свежестта на чувствата

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек отново демонстрираха свежестта на чувствата
Коментари Харесай

Мария Бакалова със секси черна рокля гледа филм с Бен Афлек ...

Дженифър Лопес и Бен Афлек още веднъж демонстрираха свежестта на възприятията посред им на премиерата на кино лентата " The Tender Bar " в " Chinese Theatre " в Холивуд. Двойката наподобява по-щастлива от всеки път, означават всемирски хроникьори. Джей Ло бе зашеметяваща в дълга, бледосиня копринена рокля на " Elie Saab " с V-образно деколте, допълнена от чанта " Tyler Ellis Lily ". Бен беше грациозен в черен костюм с бяла риза и подобаваща черна вратовръзка, до момента в който позираше до приятелката си.
Снимка: Getty Images
Сред гостите на премиерата е била и българската актриса Мария Бакалова, която в последно време много интензивно взима участия в всемирски прояви в Холивуд. " Daily Mail " отбелязва, че Бакалова е била съвършена в дребна черна рокля с " разтърсващи обеци Rahaminov Diamond ". Тя изгледа новия филм, в компанията на още доста известни артисти, среди които и Жаклин Бисет, Кийфър Съдърланд, Кристофър Лойд. Той взе участие във кино лентата в ролята на Дядото. Клуни не беше видян на светската премиера.

Жаклин Бисет
Снимка: Getty Images
Тай Шеридън е в ролята на Джуниър, който търси татко си, липсващ след раждането му. Афлек играе чичо му Чарли. Филмът ще тръгне в кината в Обединеното кралство на 17 декември и в международен мащаб на " Amazon Prime Video " на 7 януари 2022 година

Бен и Дженифър оповестиха събирането си през април тази година, откакто прекратиха годежа си преди 17 години.

Бакалова е изискан
Снимка: Getty Images

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР