Дженифър Гарнър стана известна с водещи роли в холивудски филми

...
Дженифър Гарнър стана известна с водещи роли в холивудски филми
Коментари Харесай

Дженифър Гарнър съветва дъщерите си да залагат на естествената красота

Дженифър Гарнър стана известна с водещи функции в холивудски филми и телевизионни сериали. Но в наши дни тя е известна и като начин на живот инфлуенсър и като някогашната брачна половинка на Бен Афлек , несъмнено! Двамата имат три деца, за които Джен се грижи безрезервно след развода. Актрисата е част от поредност акции, ангажирани с женски дела и помощ за млади девойки. Наскоро Дженифър Гарнър разкри пред препоръките за хубост, които дава на двете си дъщери. Тя показа, че поучава девойките си да се концентрират по-малко върху външния си тип, а да се стремят да се развиват като хора и да търсят метод да оказват помощ.

Любовта сред Гарнър и Афлек се роди по време на фотосите. А единствено няколко месеца след сватбата им през 2005 година се роди и първата им щерка Вайълет. Момичето освен физически наподобява доста на красивата си майка, само че е наследила и любовта и към готвенето.
 Вече и у нас - по-кратка карантина за заболели от Ковид-19 16 авг 2022 | Нови промени в ограниченията против разпространяването на коронавируската зараза у нас постанова здравното министерство....
През 2009 година Афлек и Гарнър имат втора щерка Серафина. Сега на 13 години, тя е дейна тийнейджърка, която е изключително близка с по-малкия си брат Самуел.10 годишният юноша е разпален по спорта и доста наподобява на популярните си родители.

Mama knows best. Jennifer Garner shared the beauty advice she's passing down to her kids.
— E! News (@enews)

Има и още....
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР