Дженифър Анистън сподели мислите си за еволюцията на комедийните сериали.

...
Дженифър Анистън сподели мислите си за еволюцията на комедийните сериали.
Коментари Харесай

Дженифър Анистън: Цяло поколение смята хумора в „Приятели“ за обиден

Дженифър Анистън показа мислите си за еволюцията на комедийните сериали. Според 54-годишната актриса има „ цяло потомство “, което намира хумора в „ Приятели “ за афектиран.

В последното си изявление за Associated Press тя разяснява " комплицираната сензитивност " на феновете към комедията в този момент, като съпоставя с настройките през 90-те, когато се излъчва сериала.

„ Има цяло потомство хора, които в този момент се връщат към епизодите на „ Приятели ” и ги намират за обидни “, споделя Анистън, като има предвид поколението Z.

„ Комедията се разви, филмите се развиха “, продължава актрисата. „ Сега е малко мъчно, тъй като би трябвало сме изключително деликатни, което прави задачата в действителност сложна за актьорите, тъй като хубостта на комедията е, че се подиграваме на себе си, подиграваме се на живота. “

„ Всеки има потребност от смешки! Светът има потребност от комизъм! Не можем да се приемаме твърде съществено ”, споделя още Дженифър Анистън актрисата във връзка зачестилите рецензии през последните години по адрес на хитовия сериал за липса на разнообразие, както и за хомофобски и трансфобски смешки.
    View this post on Instagram           
A post shared by FRIENDS (@_friends_series_)

Вследствие на същите рецензии предходната година Марта Кауфман, която е основател на ситкома, подари 4 милиона $ на университета Brandeis, с цел да подкрепи професорската катедра във  факултета по африкански и афроамерикански проучвания на учебното заведение. По-късно тя изясни пред The ​​Los Angeles Times,  че неналичието на многообразието в нейното шоу е въодушевила дарението.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР