Дженифър Анистън отдаде трогателна почит на покойния си колега от

...
Дженифър Анистън отдаде трогателна почит на покойния си колега от
Коментари Харесай

Дженифър Анистън за Матю Пери: Почивай в мир, братче! Сега не те боли

Дженифър Анистън отдаде трогателна респект на починалия си сътрудник от " Приятели " Матю Пери.

Актьорът, изиграл Чандлър Бингбеше открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис, Калифорния, на 23 октомври. Той беше на 54 години.

Анистън, която играеше Рейчъл Грийн в свръхпопулярния ситком на NBC, показа известие за Пери в Instagram в сряда.

" О, момче, това се усети надълбоко... Това, че би трябвало да се сбогувам с нашия Мати, беше безумна вълна от страсти, която в никакъв случай не съм изпитвала преди. Всички ние претърпяваме загуба в някакъв миг от живота си. Загуба на живот или загуба на обич ", стартира 54-годишната звезда от утринното шоу.

" Тази тъга ти разрешава да усетиш моментите на наслада и признателност, че си обичал някого толкоз надълбоко. А ние го обичахме надълбоко. Той беше такава част от нашето ДНК. Винаги сме били шестимата. Това беше едно определено семейство, което вечно промени това, което бяхме, промени и пътяни. Мати обичаше да разсмива хората. Както самичък споделяше, в случай че не чуеше " смях ", мислеше, че ще почине. "

" Животът му безусловно зависеше от това. И той съумя да направи тъкмо това. Той накара всички ни да се смеем. И то доста. През последните няколко седмици прелиствах текстовете, които си пишехме един на различен. Смеехме се и плачехме, след това отново се смеехме. Ще ги запазя вечно. Намерих един текст, който той ми изпрати изведнъж един ден. В него се споделя всичко ", продължава Анистън.

" Мати, обичам те толкоз доста и знам, че в този момент си изцяло спокоен ине те боли. Говоря си с теб всеки ден... от време на време съвсем те слушам да казваш: " Можеш ли да бъдеш по-луда? " - приключи тя. " Почивай в мир, братче. Винаги си оправял деня ми... "

На 30 октомври основните звезди на сериала излязоха с общо изказване, в което помолиха за време, с цел да " преживеят тази неописуема загуба ".

Те написаха: " Всички ние сме толкоз съкрушени от загубата на Матю. Ние бяхме освен това от сътрудници от актьорския състав. Ние сме семейство. Има толкоз доста неща, които да кажем, само че тъкмо в този момент ще отделим малко време, с цел да скърбим и да преживеем тази неописуема загуба ".

" С течение на времето ще кажем повече, както и когато сме в положение. Засега мислите и любовта ни са със фамилията на Мати, с неговите другари и с всички, които го обичаха по света. "

На погребението му на 3 ноември в гробището Форест Лоун в Холивуд Хилс присъствахавсички съществени членове на актьорския състав на " Приятели ", в това число Анистън, Лиза Кудроу, Дейвид Шуимер, Кортни Кокс и Мат Лебланк.

По-рано тази седмица полицейското ръководство в Лос Анджелис разгласява смъртния акт на Пери.

Според документите повода за гибелта му остава " отсрочена " в очакване на по-нататъшно следствие, откакто първичните токсикологични проби са посочили, че в организма на Пери по време на гибелта му " няма метамфетамин или фентанил ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР