Дженифър Анистън насърчава феновете да продължат да празнуват наследството на

...
Дженифър Анистън насърчава феновете да продължат да празнуват наследството на
Коментари Харесай

Дженифър Анистън насърчи феновете да запазят паметта на Матю Пери жива

Дженифър Анистън предизвиква почитателите да продължат да " честват " наследството на Матю Пери, даже и след гибелта му, заяви People.


Актрисата от " Сутрешно шоу " участва на премиите " Изборът на критиците " за 2024 година в Санта Моника, Калифорния, където отвори тематиката за гибелта на починалия си сътрудник от " Приятели ".

Запитана от Entertainment Tonight по какъв начин се надява почитателите на Пери да продължат да почитат наследството му, 54-годишната Анистън съобщи пред изданието, че би трябвало да го " честват ".

Пери, който през целия си живот се бореше с пристрастяване към опиати и алкохол, умря на 28 октомври на 54-годишна възраст. Смъртта му беше породена от острия резултат на кетамин, посочен в отчета от аутопсията.

Удавяне, коронарна болест и влияние на бупренорфин (лекарство, употребявано за лекуване на разстройства, свързани с използването на опиати) също бяха посочени като фактори, съдействали за гибелта му, която беше оповестена за инцидентна.

След новината за загубата околните на Пери от целия Холивуд, в това число петимата му сътрудници от " Приятели " написаха трогателни възпоменания за него в обществените медии. Семейството на Пери също по този начин уважи наследството му, като сътвори фондация на негово име в поддръжка на хората, страдащи от корист с опиати, нещо, което починалият артист планираше да направи преди гибелта си.

Още през ноември Анистън насърчи почитателите си онлайн да дадат своя принос към фондацията на Матю Пери, като написа, че Пери " би бил признателен за любовта ".

В ново изявление за Variety през декември Анистън показа по какъв начин се надява Пери да бъде запомнен. " Той беше благополучен ", сподели тя. " Много ми липсва. На всички ни липсва. Момче, той ни караше да се смеем в действителност доста. " Тя назовава безбройните почитания, които са се изсипали след гибелта му, " толкоз красиви ".

" Надявам се да знае, че е бил обичан по метод, по който в никакъв случай не е предполагал, че е ", сподели актрисата пред изданието.

Когато Анистън наруши мълчанието си за загубата на Пери на 15 ноември, тя показа едно от последните си текстови известия от артиста и си спомни по какъв начин той е карал всички " да се смеят мощно ".

" О, момче, това ме нарани надълбоко. Това, че трябваше да се сбогувам с нашия Мати, беше безумна вълна от страсти, каквато не съм изпитвала в никакъв случай до момента ", написа Анистън в почитта си в Инстаграм до фотография на нея и Пери от финалния епизод на ситкома от 2004 година

" Всички ние претърпяваме загуба в някакъв миг от живота си. Загуба на живот или на обич. Способността в действителност да седиш в тази тъга ти разрешава да усетиш моментите на наслада и признателност, че си обичал някого толкоз надълбоко. А ние го обичахме надълбоко. Той беше такава част от нашето ДНК. Винаги сме били шестимата от нас ", продължава тя. " Това беше едно определено семейство, което вечно промени посоката на това кои сме и какъв ще бъде пътят ни. Мати, той знаеше, че обича да разсмива хората. Както самият споделяше, че в случай че не се чуе " смях ", мислеше, че ще почине. Животът му безусловно зависеше от това. И момчето съумя да направи тъкмо това. Той разсмя всички нас. И то доста ", добави актрисата от " Приятели ".

Анистън продължи да споделя, че си е спомняла за многочислените диалози с текстови известия, които са си разменяли с Пери. " Смях и рев, след това отново смях. Ще ги запазя вечно. " /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР