Дженерали Застраховане е една от водещите застрахователните компании в България

...
Дженерали Застраховане е една от водещите застрахователните компании в България
Коментари Харесай

GENERALI мечтае за зелена Коледа и устойчиво бъдеще

Дженерали Застраховане е една от водещите застрахователните компании в България и осъзнава, че при извънредно разнообразните обществени, екологични и културни условия в днешно време, е нужен явен ангажимент в гонене на общата цел за стабилно икономическо развиване, обвързван с директното влияние от активността на компанията. Затова управлението на компанията следва задачите и уговорките, поети, както от Дженерали Застраховане АД, по този начин и от Група GENERALI, за запазване на околната среда и допринасяне за позитивния принос за едно стабилно бъдеще.

Използването на електрически коли в огромните градове на България като София, Пловдив, Бургас и Варна понижават извънредно доста замърсяването на въздуха, както и звуковото замърсяване. Употребата на електрически транспортни средства ще докара до доста намаление на излъчванията на парникови газове и доста възстановяване качеството на въздуха в огромните градове, което е значимо за нас.

Дженерали Застраховане АД е една от водещите застрахователни компании в България, част от Generali Group и оперира на българския пазар от 2006 година Общият брутен премиен доход на компанията за 2018 е над 169 млн. лв., което ѝ отрежда пазарен дял над 8% и седмо място. Компанията има личен медицински център - Дженерали Закрила Медико-дентален център, който е лечебно заведение за профилирана извънболнична здравна помощ, ориентирана към предотвратяване, възобновяване и подсилване здравето на пациентите, осигурявайки им висококачествено здравно обслужване, съблюдаващо разпоредбите за добра здравна процедура. Дженерали Застраховане АД предлага необятна гама от застрахователни артикули и корпоративни решения в региона на имущественото обезпечаване, автомобилното обезпечаване, здравното обезпечаване и злополуки, на повече от - 1 900 000 клиенти в България посредством 150 офиса и над 1500 застрахователни медиатори. Нашата цел, „ да дадем опция на хората да образуват по-безопасно бъдеще, като се грижат за живота и фантазиите си “, е повода да съществуваме и тя ни въодушевява и стимулира. В един все по-сложен свят нашата дарба да се грижим и оказваме помощ на хората, като предлагаме новаторски, персонализирани артикули, ще им разреши да вземат решения и да оформят по-безопасно бъдеще за себе си, своите близки, бизнеса и своята общественост. Тази цел, илюстрира нашия ангажимент към обществото и общностите, в които работим.

Група Generali е един от най-големите снабдители на застрахователни услуги и такива, свързани с ръководството на активи в международен мащаб. Създадена през 1831 година, тя участва в 50 страни по света с общ премиен доход от над 66 милиарда евро за 2018 година С близо 71 000 чиновници, обслужващи 61 милиона клиенти, Групата има водеща позиция в Европа и възходящото наличие в Азия и Латинска Америка. Стремежът на Generali е да бъде сътрудник за цялостен живот на своите клиенти. В Австрия, Централна, Източна Европа и Русия, Групата оперира посредством районния си офис в Прага, като е в топ три на застрахователните компании в района.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР