Джеф Безос и Илон Мъск поне към момента са в

...
Джеф Безос и Илон Мъск поне към момента са в
Коментари Харесай

Джеф Безос предсказа бъдещето на човечеството

Джеф Безос и Илон Мъск най-малко все още са в неприсъствен спор за това кой от двамата ще покори Космоса, като тук можем да намесим даже името на различен милиардер и визионер - Ричард Брансън.

Наистина няма по какъв начин да знаем какво ще е бъдещето. Ще живеем ли на Марс или пък на някоя друга планета? Времето ще покаже и не е нужно да гледаме филми на сходна тема, с цел да черпим хрумвания, тъй като Джеф Безос е на среща да показа няколко.

На " Ignatius Forum " създателят на " Амазон " прави смелите прогнози, че след доста години хората ще се раждат в Космоса, а Земята ще бъде нещо като дестинация, която посещават за забавление. Според Безос ще бъде нещо като националните паркове.
свързани новини3878на 14.11.2021
Цялото произвеждане също ще напусне орбита, а на хората, работещи във фабриките на бъдещето, ще им бъде позволявано да от време на време да посещават повърхността.

Джеф Безос счита, че колониите в открития Космос са доста по-вероятното на човечеството, в сравнение с колонизирането на други планети, написа " Индипендънт ". Което може да се одобри като офанзива против Мъск и неговите проекти за Марс.

Безос също по този начин споделя, че за него възможностите хората да са единствената умна форма на живот във Вселената са оскъдни, тъй като тя е толкоз огромна и необятна. Но пък се съмнява, че Земята е била посещавана от друга форма на живот, просто тъй като щяхме да разберем, в случай че това се беше случило, написа " Лайфстайл.бг ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР