Джаксънвил. Крис Уайдман признава, че има вероятност никога да не

...
Джаксънвил. Крис Уайдман признава, че има вероятност никога да не
Коментари Харесай

Крис Уайдман: Има вероятност никога да не се възстановя напълно

Джаксънвил. Крис Уайдман признава, че има възможност в никакъв случай да не се възвърне изцяло след бруталната травма. В края на предишния месец във Флорида той си счупи брутално крайници в борба с Юрая Хол.

36-годишния американец мина сполучлива интервенция и в този момент ще се възвръща интензивно в идващите месеци. Уайдман споделя, че 2 месеца няма да може да върви и да натоварва своя крайник. Голямото предпочитание на Крис е да се завърне в ММА, с цел да въодушеви хората.

Това обаче е надалеч от реализиране, тъй като Уайдман не си усеща крайници, както и пръстите. Той споделя, че има проблем с нерви, които може в никакъв случай да не се оправят.

В изявление за ESPN Уайдман показа, че минава през брутална болежка и няма концепция по кое време и дали ще може да се завърне в клетката:

Бях в доста положително състояние душевен, физически и духовно преди UFC 261. Имах огромни цели, които бях подготвен да реализира. Не мога да допускам, че това ми се случи. На 100 % ще се удрям още веднъж, в случай че съумея да си върна формата, в която бях. Искам да мога да покажа моя гений, с което да вдъхновя други хора.

Няма да е елементарно да се върна след нещо такова. Много по-тежко е през последните дни, в сравнение с си го представях. Ще би трябвало да измина доста дълъг път. Няма да мога да вървя в идващите 2 месеца. В момента съм изцяло прикрепен на легло. Все още не съм си върнал чувството в крайници.

Долната част на моя крайник и пръстите не ги усещам, все едно са в заспало положение. Не може да се каже какъв брой време ще отнеме на нервите да се възстановят и дали изобщо ще го създадат. Има възможност в никакъв случай да не се възстановят. Това не е положително нещо.

Лекарите споделиха, че това е от огромно значение за спортистите и няма по какъв начин да се удрям, в случай че тези нерви не се възстановят. Можех да движа пръстите на краката си, усещах, че са там, просто не са естествени. Все още са като заспали. Надявам се, че ще се оправи. Нямам концепция по кое време ще мога да се завърна.

Днес за първи път ще посетя физиотерапевт. Не съм виждал лекаря, с който ще работя през цялото това възобновяване. Притеснението им е зараза, тъй че те желаят да ревизират раните и кръвните съсиреци.

Източник:
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР