Джак Айхел отговори на освиркванията от публиката на бившия му

...
Джак Айхел отговори на освиркванията от публиката на бившия му
Коментари Харесай

Айхел си отмъсти за освиркванията от феновете на Бъфало с хеттрик и победа срещу бившия си отбор

Джак Айхел отговори на освиркванията от публиката на някогашния му тим с хеттрик и асистенция при успеха на Вегас Голдън Найтс със 7:4 против Бъфало Сейбърс в мач от постоянния сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ).

Това бе девети следващ триумф за Вегас, който води със седем точки на Лос Анджелис Кингс в Тихоокеанската дивизия и Западната конференция като цяло.

След като бе освиркван при всеки досег с шайбата, Айхел си върна на почитателите в Бъфало с невероятна последна третина. Бившият капитан на Сейбърс даде преднина от 5:2 на тима си шест минути след началото на третината и по-късно бе прецизен още веднъж 5:23 минути преди края, опразвайки огромна част от трибуните. Айхел довърши хеттрика си с попадение на празна мрежа, откакто изстреля шайбата около личната си врата.

Така Голдън Найтс приключиха серия от пет следващи гостувания и усъвършенстваха салдото си на 13-2. Поредицата от девет победи пък е с една по-малко от клубния връх, който Вегас сложи през април предходната година.

Новобранецът Пол Котър вкара победния гол и записа асистенция. Чандлър Стивънсън също вкара една шайба, Алекс Пиетранджело приключи с гол и два резултатни паса, а Фил Кесел стана създател на седмото попадение.

Логан Томпсън пък избави 31 удара за шестия си следващ триумф. Той бе преодолян на два пъти от Тейг Томпсън и по един път от Кейси Митълстад и Расмус Асплунд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР