Трикратният световен шампион от Формула 1 Макс Верстапен каза, че

...
Трикратният световен шампион от Формула 1 Макс Верстапен каза, че
Коментари Харесай

Верстапен сложи край на спекулациите за преминаване в Мерцедес

Трикратният международен първенец от Формула 1 Макс Верстапен сподели, че Ред Бул е неговият дом, само че по-късно приключи срещата си с медиите на Гран При на Маями.

Медиите в Германия свързват Верстапен с допустимо прекосяване в Мерцедес, който търси заместител със седемкратния международен първенец Люис Хамилтън, който ще се причисли към Ферари в края на сезона.

Шефът на Мерцедес Тото Волф отхвърли спекулациите за среща с представители на Верстапен след надпреварата в Маями този уикенд, до момента в който нидерландецът също отхвърли слуховете, като допусна, че даже 250 милиона евро няма да го изкушат да се отдалечи от Ред Бул.

Но преди да си тръгне от конференцията, Верстапен отвори вратата за един ход единствено с една цепнатина, дразнейки, че в никакъв случай не би трябвало да казваш в никакъв случай.

" Бъдещето ми е с Ред Бул. Парите няма да ме отличават, с цел да отида някъде. Доволен съм от това, което спечелвам сега. Става дума за показване. Винаги става дума за показване в края на деня. В момента мога да кажа, че желая да остана в тима, тъй като имам вяра в плана, който имаме ", сподели Верстапен.

" Но в края на деня, в спорта, само че и в живота, в никакъв случай не знаеш какво ще се случи в бъдеще. Мисля, че постоянно е доста значимо да запазиш успокоение и да се съсредоточиш върху работата си. В края на деня би трябвало да имаме най-бързата кола. Това е, което постоянно съм претендирал. Така че, всъщност, това продължава, както се случваше преди. В момента всички са доста съсредоточени върху това, което би трябвало да създадем. Победата оказва помощ доста “, съобщи нидерландецът.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР