Българския футболен съюз се ангажира да помага финансово на националния

...
Българския футболен съюз се ангажира да помага финансово на националния
Коментари Харесай

БФС ще помага на асоциацията по мини футбол при участие на големи първенства

Българския футболен съюз се ангажира да оказва помощ финансово на националния тим по мини футбол при участията му на огромни шампионати. Това стана ясно след среща на ръководителя на Българската асоциация по мини футбол Петър Дилчев и президентът на БФС Георги Иванов.

Вижте какво написаха от асоциацията ни по мини футбол след срещата:

" По покана на Български футболен съюз бе проведена среща сред ръководителя на Българска Асоциация Мини Футбол (БАМФ) Петър Дилчев и новоизбраният президент на Български футболен съюз (БФС) господин Георги Иванов.

Български футболен съюз (БФС) прави оценка високо приноса на БАМФ за напредъка и развиването на мини футбола, както и одобряването на организацията като най-голямата за всеобщ спорт в България.

Между двете организации ще бъде подписано стратегическо съглашение за партньорство, което ще даде по-добри благоприятни условия за развиване на мини футбола в България и ще очертае бъдещите цели пред всеобщия спорт.

Български футболен съюз (БФС) ще се ангажира и с цялостна поддръжка и застраховане на националния тим по мини футбол при присъединяване му на огромни конгреси.

Не на последно място беше разисквано и построяването на инфраструктурната база на Българска Асоциация Мини Футбол (БАМФ), който развой тече към този момент повече от 4 години, като по този мотив господин Георги Иванов съобщи, че базата е от извънредно значение освен за развиването на мини футбола, само че и също за детско-юношеския футбол в столицата и персонално ще се ангажира с по-бързото завършване на процеса ".
 БФС разгласи програмата до края на шампионата
БФС разгласи програмата до края на шампионата

Ето по кое време и в какъв брой часа ще се изиграят мачовете до края на първенството
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР