Дизайнерите искат от мен да се обличам, сякаш съм пролет,

...
Дизайнерите искат от мен да се обличам, сякаш съм пролет,
Коментари Харесай

Бохемска есен

„ Дизайнерите желаят от мен да се обличам, като че ли съм пролет, с ефирни неща. Не желая това, по-скоро се усещам като топла, алена есен “, споделя именитата Мерилин Монро. И ние по този начин бохемски с мини рокля на цветя и елегантно палто в нюансите на есента поемаме на огромни глътки от октомври. Открадваме си от дребното слънчеви лъчи, които ни подарява, с цел да се насладим на града в тъкмо този златен сезон, който като че ли е събрал всички цветове на годината.



Приютяваме слънцето с тези красиви жълто-кафяви тонове на палтото, което елегантно се съчетава с рокля във флорални претекстове. Топлите нюанси, десенът на цветя и изящните воали са в синхрон с обичания ни бохо изискан, който се завърна измежду трендовете този сезон, с цел да ни носи чувство за повече независимост и споделеност. Шапката в бордо пък прибавя оня акцент, от който всеки тоалет се нуждае, с цел да бъде по-забележим. Точно тук, из обичаните ни места навън, по които можем да пристъпваме с най-широката си усмивка. Усмивка към есента.



А всички тези неща са от новата сбирка на Tommy Hilfiger - The Explorer Club. Колекция, въодушевена от красивите планински пейзажи и природата такава, каквато обичаме да я виждаме. Особено когато и в планини, и низини се открояват преливащите нюанси на жълто, оранжево и алено, които ни носят онази топлота, от която ще имаме потребност през идващите месеци.



Kолекцията е налична в магазините на Tommy Hilfiger в Paradise Center, Serdika Center и The Mall. 

С поддръжката на Tommy Hilfiger

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР