Дизайнерът Джорджо Армани изключи музиката за ревюто си в рамките

...
Дизайнерът Джорджо Армани изключи музиката за ревюто си в рамките
Коментари Харесай

Армани отдаде почит на страдащите в Украйна с тихо модно ревю

Дизайнерът Джорджо Армани изключи музиката за ревюто си в границите на Седмицата на модата в Милано и дефилето се организира в тишина като знак на почитание към хората, страдащи от спора в Украйна, съобщи Ройтерс.

Манекенки, облечени в къси якета в пастелни нюанси и лъскави черни и сребърни рокли с пайети, дефилираха на стилния подиум в злокобна тишина, прекъсвана от овации от публиката.

“Решението ми да не употребявам никаква музика беше взето като знак на почитание към хората, въвлечени в разигралата се покруса в Украйна ”, разгласи в профила си в Туитър дизайнерът. Изказването му беше написано на черен декор. 

“Най-доброто, което можем да създадем е да изпратим обръщение, че не желаеме да честваме , тъй като нещо доста тревожно се случва към нас ”, съобщи  87-годишният дизайнер, очевидно разчувствуван, по-късно в коридорите на шоуто.

И мъжките, и женските модели на Джорджо Армани носеха черни кадифени палта, якета и панталони в есенно-зимната сбирка за сезон 2022/23. Манекенки показаха електриково сини копринени вечерни рокли, блузи без ръкави с бродерии, дълги бели гащеризони и щампи на цветя.

Дефилето на Армани обичайно закрива Седмицата на модата в Милано .  Ревютата този сезон се организираха в наличието на аудитория, а не виртуално както беше предходната година поради коронавирусната пандемия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР