Дизайнът на телефона включва формата, размера на екрана и най-вече

...
Дизайнът на телефона включва формата, размера на екрана и най-вече
Коментари Харесай

Синьото вече не е достатъчно или каква е историята зад цветовете при Huawei P20 lite

Дизайнът на телефона включва формата, размера на екрана и най-много цвета. Именно цветът е това, което дефинира неговия темперамент и дава опция на потребителя да изрази себе си. Huawei са основали една неповторима цветова палитра за серията смарт телефони P20 lite.

Цветът постоянно е подценяван от някои производители, макар че е първата отличителна линия на дизайна, която виждаме при избора на нов телефон. Добре подбраните цветове придават на телефона неповторим темперамент, акцентират модерния дизайн и невероятния, самоуверен жанр. Това е повода новите Huawei P20 lite смарт телефони да са основани в неповторими цветови версии.

На българския пазар се оферират цветовете Klein Blue (специално текстуриран наследник корпус за фини отблясъци), Sakura Pink и Midnight Black. Тези цветове не са типични и познати от други смарт телефони. Всеки цвят е неповторим за модела, самичък за себе си и има самостоятелен темперамент.

Синьото има доста нюанси - и единствено един е Klein Blue

Цветът, прочут през днешния ден като Klein Blue, е основан през 60-те години по специфична поръчка на известния художник Ив Клайн. Той се основава на непрозрачен ясносин (т.нар. ultramarine) пигмент и се оказва толкоз специфичен, че Ив Клайн основава доста произведения единствено с този цвят, употребявайки текстурата на дебелината на боята. Трудно е да се откри по-различен и различим цвят от Klein Blue. Този наследник звук, " планиран " от известния френски художник, има справедливо място в историята на изкуството.

Klein Blue е една от цветовите варианти на P20 lite, а дълбокият „ ултрамарин " прави устройството в действителност впечатляващо. За да ускори резултата още повече, Huawei създава и специфичен вид микро брокат, който придава блясъка на Klein Blue и основава светлинни отблясъци. Частиците са толкоз дребни, че самият брокат е незабележим за окото и единствено акцентира синия колорит.

Sakura Pink - неповторим колорит на розовото

Розовият цвят се употребява от ден на ден от дизайнерите на електронни устройства, само че не всички розови нюанси са идентични. Първото, което прави Huawei, е да се убеди, че употребяваният звук е подобаващ за съвременно устройство. За да се доближи до цвета Sakura Pink, е прибавен перлен прахуляк, който придава на розовия цвят тримерен искра. Един взор към розовата версия на Huawei P20 lite е задоволителна, с цел да удостовери, че това е есенция на елегантността, която ще бъде в дома и чантата на всяка жена.

Вечното черно

Черното несъмнено, е най-простият цвят. Въпреки това, същинският, праволинеен, надълбоко черен звук е доста сложен за реализиране. Много постоянно нещо, което се допуска да е черно, става сивкаво или кафеникаво при мощна светлина. При Huawei P20 lite, черното е безкомпромисно и надълбоко под всеки ъгъл и при всяко осветяване. Черното придава на Huawei P20 лекотата на грациозност, съвестност и съвършенство.

Изберете цвят и жанр за себе си, изразявайте личността си, като съчетавате Huawei P20 lite с вашия темперамент. Независимо дали се чудите сред дълбочината на Klein Blue, елегантността на Sakura Pink или надълбоко черно в Midnight Black, Huawei P20 Lite ще ви зарадва във всяка цветова версия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР