Дисциплинарната комисия наложи сериозни наказания след бой между пловдивските баскетболни

...
Дисциплинарната комисия наложи сериозни наказания след бой между пловдивските баскетболни
Коментари Харесай

Сериозни наказания след бой между пловдивски баскетболни отбори

Дисциплинарната комисия наложи съществени санкции след пердах сред пловдивските баскетболни тимове - Академик 2 и Пловдив Мамбас. 
Прочетете още
В първа среща от плейофите в ББЛ А група - второто равнище на българския баскетбол се е стигнало до пердах. Във въпросната среща Пловдив Мамбас печели с 80:74, а дуелът се е играл на 24 април в зала " Сила ".

Двама баскетболисти Георги Инджов и Любослав Светославов са осъдени с парични санкции, а правата им са спрени до края на сезона в ББЛ. 

Отборите на Академик 2 и Пловдив Мамбас са осъдени с по две срещи пред празни трибуни.

Вторият мач сред двата тима ще се играе довечера от 20:30ч. пред празни трибуни в зала " Сила ".

Ето и цялостните решения на ДК към ББЛ:

1. Наказва Георги Инджов от Академик Пловдив, на съображение чл.21 от Директива за птиците на ББЛ с санкция от 500 лв. и отнемане от спортни права в шампионата на ББЛ до края на сезона.

2. Наказва Любослав Светославов от Пловдив Мамбас на съображение чл.21 по отношение на чл.23 от Директива за птиците на ББЛ с санкция от 500 лв. и отнемане от спортни права в шампионата на ББЛ до края на сезона.

3. Наказва БК Академик Пловдив, на съображение чл.39 от Директива за птиците на ББЛ по отношение на чл.3 от Директива за птиците на ББЛ, с осъществяване на две срещи без аудитория - идващите две срещи като хазаин.

4. Наказва БК Пловдив Мамбас на съображение чл.39 по отношение на чл.3 от Директива за птиците на ББЛ с осъществяване на две срещи без аудитория - идващите две срещи като хазаин.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР