Дисциплинарната комисия на Футболния съюз на Сърбия наложи забрана за

...
Дисциплинарната комисия на Футболния съюз на Сърбия наложи забрана за
Коментари Харесай

Футболният съюз на Сърбия спря входящите трансфери на 17 клуба заради дългове

Дисциплинарната комисия на Футболния съюз на Сърбия наложи възбрана за осъществяване на входящи прехвърляния на 17 клуба от първите три равнища на локалното състезание - Суперлигата, Първа лига и трета дивизия.

Забраната влиза в действие от 18-и юни, когато се отваря летният трансферен интервал в Сърбия. Причината за наказването е просрочия при изплащането на дължими суми по договорите, неизплатени санкции и такси на съдии и служебни лица.

В групата на длъжниците са Раднички (Ниш), които ще играят в шампионата Лига Европа и назначиха Ненад Лалатович за треньор, както и Войводина (Нови Сад), Рад (Белград), Напредак (Крушевац) и Земун. От второто равнище с проблем е и новакът в елита Динамо (Вране), чиито отговорности са и най-малки.
Забраната за всеки един от задлъжнелите клубове ще бъде вдигната самостоятелно във всеки един миг, когато самите те показват доказателства за изчистването на задълженията.

" Клубовете би трябвало да се преценяват какво дават обещание и какво оферират. Има хора, които нямат други приходи, а и са експерти. Не е правилно да даваме отсрочвания на клубовете, а по-късно тези отсрочвания да се трансформират в едно безпределно очакване, споделят от Футболната централа на Сърбия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР