"Дисни" цензурира целувка между жени в новия „Междузвездни войни”, а

...
"Дисни" цензурира целувка между жени в новия „Междузвездни войни”, а
Коментари Харесай

"Дисни" цензурира целувка между жени в новия "Междузвездни войни"

"Дисни " цензурира целувка сред дами в новия „ Междузвездни войни”, а новината бе посрещната с спорни и много колоритни реакции в обществената мрежа.

Докато едни осъждат сходно държание в касовата лента, други се забавляват на видяното. Компанията пък отряза сцената на къси милувки сред две дами в сингапурската версия на последния и заключителен епизод от "Възходът на Скайуокър ".


Това е първата еднополова целувка в историята на сагата. Тя обаче беше отстранена от версията, популяризирана в града-държава.
От сингапурския медиен регулатор излиза наяве, че продуцентите са взели решението, с цел да не получи филмът по-високо ограничаване за фенове.

Без въпросната сцена филмът ще бъде неразрешен за лица до 13 година Все още не е ясно дали "Възходът на Скайуокър " е цензуриран и в други страни. Само се оповестява, че той към този момент е бил показан в Китай, само че не и в Обединените арабски емирства.

Припомняме, че филмът "Планината Броукбек ", който споделя за двама гейове каубои, беше излъчен без цензура в Сингапур през 2006 година Поставеното му възрастово ограничаване беше 21 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР