Директорът на тв Euronews-България Георги Харизанов е бил помолен от

...
Директорът на тв Euronews-България Георги Харизанов е бил помолен от
Коментари Харесай

Уволниха Жоро Тръбата от “Евронюз”? Източвал телевизията със скъпи коли, бѐло и мадами


Директорът на тв Euronews-България Георги Харизанов е бил помолен от новите притежатели да се отдръпна от ръководството на медията. Това довериха наши източници в новинарската и рекламна колегия, които били известени за рокадата.

 



Бившият към този момент началник ползвал в медията същите неприятни практики на безчинство и занемареност, поради които преди време бил изритан от “Напоителни системи ” и даже търка за малко арестантските нарове. Жоро Тръбата, както е по-известен в политическите среди, обърнал нюзрума на бащиния, бъркал в касата постоянно, скъпото му BMW и даже марковите му дрешки се изписвали като представителни разноски, кълнат се осведомени със схемите. С безочието си Харизанов даже бил “приватизирал ” последния етаж на постройката на Euronews и го трансформирал в ергенска квартира. Безкрайни купони, прерастващи в оргии с леки дами, неразрешени вещества и промишлено количество алкохол се вихрели през ден пред очите на подчинените му телевизионни служащи, които едвам свързвали двата края от заплата до заплата.

 



Дни преди Коледа Жоро Тръбата бил привикан на диалог с новите босове и те му били обяснили, че от месец насам, т.е., от средата на декември, е изхвърлен от „ Евроноз “ и към този момент мястото му е заето от сина на притежателя – Добрин Иванов. Слухове настояват, че не какъв да е, а неговото протеже го изпяло пред огромните шефове. Самата Марина Стоименова, която Харизанов назначи на 6500 лв. заплата за действен началник на малкия екран, разкрила далаверите му.

Източник: crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР