Директорът на Новини, актуални предавания и спорт в bTV Венелин

...
Директорът на Новини, актуални предавания и спорт в bTV Венелин
Коментари Харесай

Директорът на новините в bTV Венелин Петков ще съди Валери Симеонов

Директорът на " Новини, настоящи излъчвания и спорт " в bTV Венелин Петков разгласи, че ще съди зам.-председателя на Народното събрание Валери Симеонов (НФСБ). Това стана откакто водачът на НФСБ съобщи по Българска национална телевизия във връзка със абсурда към Васил Божков, че Петков и сътрудника му публицист Антон Хекимян са корумпирани.

" Документите, които Цветомир Найденов учтиво ни даде, са жалбите му до Прокуратурата. Те са съответно заведени там най-малко две седмици преди той да стартира да търси изява в bTV. Позор, господин заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов. Ще се забележим в съда ", написа Венелин Петков във фейсбук.

По-рано Симеонов съобщи, че братя Найденови, които влязоха в пререкания с Божков и подадоха сигнали против него, са обикаляли по медиите, само че са получили безмълвие. Симеонов се обоснова пред утринния блок на Българска национална телевизия, че Петков и водещият на bTV Антон Хекимян са корумпирани, тъй като не са дали естрада на съдружника на Васил Божков в " Ефбет " Цветомир Найденов за негови незаконни схеми.

" Зная за корумпирани телевизионни водещи. Ето ви го един Антон Хекимян, ето ви го един Венелин Петков. Какви са тези, на които им е казано на 15 декември цялата история на Найденови и за незаконната скица на Божков с ощетяване на страната със стотици милиони, и те са мълчали!? Аз бих пратил прокуратурата при тях, да ги разпита ", съобщи той.

Валери Симеонов акцентира да не се търси корупция единствено измежду политиците и магистратите и дефинира като корумпирани и българите, защото " всеки всеобщо го прави ", като уточни предоставяне на подкупи на пътните служители на реда, в опазването на здравето и други, само че изключи себе си от тази категория, тъй като бил се изграждал по някакъв различен, друг метод. Симеонов сподели, че може да уточни и други корумпирани публицисти, само че остави без отговор подканване от страна на водещата да ги назове.

В позиция bTV съобщи:

" Днес в народен ефир депутатът Валери Симеонов направи безпочвени изказвания по отношение на честността на шефа на " Новини, настоящи излъчвания и спорт " в bTV Media Group Венелин Петков и водещия на " Тази заран " Антон Хекимян.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР