Директорът на Националния изследователски център по епидемиология и микробиология Гамалея“

...
Директорът на Националния изследователски център по епидемиология и микробиология Гамалея“
Коментари Харесай

Русия обяви създаването на кръвен тест за разпознаване на фалшиви ковид-сертификати

Директорът на Националния проучвателен център по епидемиология и микробиология „ Гамалея “ в Русия, Александър Гинцбург, описа за основаването на тест за различаване на подправените документи за имунизация, заяви „ Известия “.

Според него съществуването в кръвта на антитела против мембранния протеин на аденовируса Ad26, който се среща извънредно рядко при хората, е маркер, който потвърждава фактически направена имунизация с препаратите Спутник V или Спутник Лайт.
 От Русия се оплакват, че Европа и СЗО съзнателно не признават триумфа на Спутник V От Русия се оплакват, че Европа и СЗО съзнателно не признават триумфа на " Спутник V "
Служители на Европейската организация по медикаментите (EMA) и Световната здравна организация (СЗО) съзнателно не виждат триумфа на ваксинац...

„ Ако човек попадне в реанимацията и споделя, че е имунизиран, само че в кръвта му не се откриват тези антитела, явно той има подправен документ “, съобщи Гинцбург. Той посочи, че антитела против Ad26 не са открити при към 80% от пациентите, които са били признати за интензивно лекуване и са декларирали, че са били имунизирани

Междувременно съветската компания за киберсигурност Group-IB заяви, че нейните специалисти означават доста нарастване на броя на подправените документи - през есента те са 20 пъти повече, в сравнение с са били през лятото. Освен това и цената им пада - в случай че през лятото цената е варирала от 3 хиляди до 30 хиляди рубли (около 70 до 700 лева.), а изработката им е отнемала към три седмици, в този момент документите се вършат единствено за три дни и костват от 4 хиляди до 12 хиляди рубли (около 90 до 280 лева.).

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР