Директорът на Лацио Игли Таре изказа предположение, че Евро 2020

...
Директорът на Лацио Игли Таре изказа предположение, че Евро 2020
Коментари Харесай

Шефът на Лацио: Най-вероятно ще отложат Евро 2020

Директорът на Лацио Игли Таре изрече съмнение, че Евро 2020 ще бъде отсрочено, с цел да може прекъснатите шампионати да бъдат приключени. Той също по този начин разяснява обстановката в Италия по време на пандемията от ковид.

" Италия е разграничена на две. На север обстановката е трагична. В централните и южните области разбираме каква е действителността на обстоятелствата. В Рим към момента всичко е под надзор, само че градът е празен и всички осъзнаваме заплахата. Има боязън, че вирусът ще дойде и тук със същия интензитет като на север. Най-добре е да се съблюдава закона. Посъветваха ни да си стоим у дома и да заобикаляме контакти с хора отвън фамилията.

#Lazio director of sport Igli Tare believes “Euro 2020 will be cancelled in order to give priority to the leagues” in the midst of the Coronavirus pandemic.#Lazio #COVID19https://t.co/pkq24QQojM pic.twitter.com/NHzaZcOjLf
— footballitalia (@footballitalia) March 14, 2020
Шампионатът не можеше да продължи по този начин. Има играчи с положителни проби. След три седмици ще знаем по-добре какъв брой време ще ни отнеме да излезем от обстановката. С клуба взехме решение да не упражняваме най-малко още седмица. Накрая мисля, че Евро 2020 ще бъде отсрочено, с цел да се даде приоритет на първеенствата ", разяснява Таре пред Now News.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР